mani Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 http://www.hurriyet.com.tr/dunya/10165763.asp?gid=229&sz=53773 Turkcell in güvercinleride olabilir bunlar. Hatta recep ivedik in tavuğu evrim geçirmişte olabilir. Zaten siyahmış bu güvercinler kıllanmadım değil son reklamdan sonra. Şahsen güvercinlerin şehir meydanında vinçle asılıp idam edilmesinden korkuyorum. eğer bu güvercinler dişi ise recm de edilebilirler. Bu arada TSK a bir çift lafım var. "AÇIKLAYIN DEDIM BEN AÇIKLIYORUM" kardeşim. paramız yok diyorsunuz insansız casus uçak alıyorsunuz. bak millet güvercinle işini görüyor. hep bizden saklıyorsunuz bu takım şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 niye ki, bence güzel bi fikir. dışı güvercin içi makina , waow :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 abi hepsi tamam da, bu güvercinler bildikleri yerler arasında gidip gelmiyo muydu? nasıl yönlendirmişler hayvanı_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 uzaktan kumandalı güvercindir :) faresi de var bunun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 güvercinler taklacıydı bu arada çiftleştirdik iyi paraya satıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 aahha bu yorum ne peki; ALI COSKUN 20/10/2008 - 16:01 Gecen ay rusyadan goc eden bildircinlar Turiyede yagmur nedeniyle dusmus ve halkimizin et ihtiyacini karsilamak amaciyla toplamasiyla evlerimize kadar girmisti.Simdi Rusya o gun yagmur yagacagini bildigi icin Aile hayatimizin tum sirlarini da ele gecirmis olabilirmi?Cip tasiyan bildircin olabilirmi? said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 cip ta$iyan bildircini yiyen turk e ne olacak, asil sorun o? vucudunda remote controller a sahip bir turk her$eyden tehlikeli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar