tunca Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 İlk turnuvamızı pek bir aksaklık olmadan bitirmiş bulunuyoruz. katılım olduğu sürece devam edecek turnuvalar. her turnuva sonunda da kazanana göre title ımız el değiştirecek. bu sefer t2 olacak yani burda masticore'un yazdığı setler kullanılacak sadece. onun dışında diğer turnuvayla aynı her şey. katılmak isteyenler decklerini hazırlayıp özel mesajla bana yollasın yeterli sayıya ulaştığımızda da başlayalım. ilk kez katılacak arkadaşlar daha detaylı bilgi sahibi olmak için eski turnuva başlığını inceleyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 bizkackisiyiz.com ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 4 kisi var su an, bi kac gun daha bekleyelim bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Haydi kızlar Magic'e! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ben yarın gonderıcem decki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Selam Turnuvaya pokemon kartlarıyla katılabiliyo muyuz? Parlar charizad var bende yenerim hepinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 bende de iskambil kartları var ajsdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 sözleştiniz mi la gidelim mtg bölümünü trolleyelim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Cons boş gezendir, şüphesiz ki ekmek de onun kalfasıdır. Asteroth; Kermit suresi; 31. ayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 nete giremiyorum pek kusura bakmayın ama 4 kişi var hala haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 4 kişi başlıyalım o zaman oynamak isteyen gelirdi şu zamana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Evet hem illa title olsun diye bir olay da yok aslında, maksat oynayalım. Keşke two-headed giant vs. oynayabilsek MWS'den güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 OCTGN diye bisi var, onu da kurup denemenizi tavsiye ederim. draft falan da destekliyor, 4 kisi draft atip cilgin 2 headed giant oynayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Draft kadar zevklisi yoktur aslında ... Çünkü iş tamemen senin zekana ve yaratıcılığına kalmış birşey. İyi oldu bu programı soylediğin bir bakıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Hiç birşey anlamadım programdan error verip duruyor sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 yarin sonunda internetime kavusuyorum kafelerde surunmeye son, pek ilgilenemedim kusura bakmayin. draft falan olayi guzel olur cidden. bos zamanimda incelerim programi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 hadi ya yapalım artık şu turnuvayı hala olmadı mı başka deck gönderen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Kendi ellerinle öldürüyon bölümü tunca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 4 kişi var seth masticore illuvatar deadwoll bi kaç kişi daha en azından yollasın diye bekledim ama yok başka yollayan. 2 kişi daha katılsın yapalım. spamlayin işte geçen turnuvaya katılıp buna katılmayanları ben yoruldum =P 4 kişi çok az. katılım olmazsa benim yapabileceğim bir şey yok, siz istiyorsanız yapın aranızda 4 kişi, tutan yok =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Tunca sen oynuyorsun, cüce'ye de mahalle baskısı uygulayalım tamam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ben türkiye'ye dönmeden oynamıcam ya geçen turnuvada oynadıklarım hatırlarlar, işkenceydi benim bağlantıyla oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 hmf cüce nerde ya o niye oynamıyo? koskoca paticikte yok mu ya hem mtg oynayan katılsınlar maksat yer dolsun :p en olmadı kermiti alırız iskambil destesiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 yalan mı oldu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Cüce Japonya'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ben de oynarim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar