Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Bu durumda ne yapmam gerekir? Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ekran kartı ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Ekran kartin nedir onu yazsaydin keske, ekran kartin veya mevcut driverin vertex shader desteklemedigi icin aliyorsun o hata mesajini muhtemelen. mobil bi bilgisayarda onboard kartla deniyorsan gayet normal. x3100 onceki shader model 3.0 desteklemiyor, hatta x3100 un dahi calistirabilceginden emin degilim. yinede ekran kartini gormeden konusmak icin erken tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Abi pek birşey anlamıyorum bilgisayardan sdf Bundan bahsediyorsunuz sanırım: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 fırat git ekran kartı al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 abi masaüstüne sağ tıklayıp özelliklere giremeyecek kadar mı anlamıyorsun? cod 4 oynamamanı tavsiye ederim bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 intel gma900 onboard ekran karti. shader modellemesi yok, oynayamiyorsun maalesef. cod dersen ancak united offense olur galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Ekran kartı allıcam yani illa, yok mudur başka yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 başka yolu yok. eğer elindeki laptopsa işin daha da zor. ekran kartını nereye takacan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Yok hacı laptop değil, ben buna ekran kartı almaya çalışmıştım adam buna her ekran kartı olmaz çok dandik sen komple yenile demişti. İnanmadıydım o zaman. Oper sen anlıyorsan yardımcı olsana, ne alayım, kaç paradır filan. Kazıklıyorlar sonra beni sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Bilgisayar kaç yıllık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Üç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar