Mokoto Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 dominion sieghardth ta... İncelediğim kadarıyla Lionna ve Sieghardth'da iddialı clanlar var. Bartz'tada baya var, fakat Kain'de hiç clan adina rastlamadim forumlarda sesini duyurabilen. Son serverlar ise biraz daha bos olduğu için oldukça sessiz. Lionna'nun pingi iyise orası uygun olabilir. Chronical 01 başladıktan sonra pingleri tekrar söylerseniz mutlu oluruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
General Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Beyler Acaip seyler duydum 100 e 100 meydan savaslari oluyormus makinanizi ona gore uptade edin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 pff siz surekli en guclu clan surda yok ben su klandayim diye giderseniz bisey yapamayiz tabi. sirf su forumda en az 50 turk falan vardir. bi de daha bu forumu bilmeyenler var. adam gibi bir araya gelirsek yapamayacagimiz is kalmaz. zaten clanlar en fazla 40-60 kisi mi ne aliyormus ole bisiler duydum. burda tek amac herkesi yenmek degil sonucta, biraz da eglenmek. yani hic tanimadigin bilmedigin insanlarin arasinda son derece gereksiz ve ezik bi bicimde dolasmak mi daha guzel, dostlarinla gaz bi sekilde dalmak mi? ben kesinlikle dostu tercih ederim. ama iste siz gitmeye baslayinca herkes "lan ben enayi miyim ben de guclu klana giderim" gibi dusunmeye baslicak...[signature][hline]Adriannel the Elf Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madman__ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 lvl 25 Hydra elven-wizzard lvl 21 Malkocoglu Artisan lvl 20 civarı 2 tane orcumuz var lvl 19 Whiteflame Human Fighter lvl 16-19 arası 2 tane orc biri fighter diğeri mage 2 tane de dark elf mage lvl 18 civarı var hepimiz bi cafedeyiz ve Kaindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: Creel, 28 Nisan 2004 01:19 tarihinde demiş ki: hehe bi arkadas sonunda dogru bi laf etti ya sükür.. sadece turklerle olcak is deil biri demisti 500 koreli kaleyi kusatmish ta alamamish die ha simdi biri ziplar biz turkuz der bende kafasina sallarim burdan twisteri hadi sadece drow klani yapalim demekle ayni sey yabancida recruit edicenki güclü olasin ha olsak cinliler gibi adamalr direk 100+ playerla dolaniolar 500 koreli kaleyi kuşatmışta nasıl alamamış? Bence harbiden sıkış. Çünkü bi kaleyi npc clanları dışında anca pc klanlar kontrol edebilirler. Pc klanlarda lvl 5 olarakki lvl olmanın zorluunu burda annatmiim anca 60 kişi fln oluyorlar. 60 vs 500, kişi başına 9 neredeyse 10 kişi. Yane kim salladıysa ii sallamış. Zaten open beta sırasında castle siege olayı var mıydı? Ahanda bu topicten soorada biz Türküz modeliyle deil, onnar çinli mantııyla hareket etmeliyiz. Herifler sadece skill kasıolar, kasıolarda kasıolar başka bi b.ka yaramıolar. Ööle 100 kişi dolaştıklarıda yok. Bartz da Kainde Hindemith de oynadım(Lvl 11-17 arası charlar) en fazla 10 kişi dolaşan gördüm onnarda o meşhur CN klanından tiplerdi. http://www.paticik.com/forum/view.php?id=71475 Zaten lvl 5 te 60 kişilik oluo klan, burda da bu oyuna para veren, bu tip oyunnardan annayan kaliteli 70-80 kişi varken ne die başka birilerini alma ihtiyacı duyalim ki? Irk konusunu diosan zaten herkes kendine göre ırk açmış, her çeşit ırktan her çeşit classtan player var..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Castle Siegelerde isteyen klanlar kaleyi korumak için kalenin sahibi olan klanla ally olabiliyor. Butun serveri kendi tarafinda kaleyi korumak için çekmen mümkün yani.[signature][hline]LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 21 Nebula Avatar: Nick: Dewil | Template: Pure Mage Server: Quann Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter a.k.a streamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Galaxies da da ayni muhabbet oldu hiç te gaz oynayamadim ... Bu oyunda topu topu 2 3 türk gördüm hiçbirinin de yardım eder bi hali yoktu .[signature][hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Dark Side DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!! ®Stalker® Ewreem Aetar ( The Assasin ) ICQ = 29533131 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mokoto Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Kore'de Chronicle 1'a geçileli baya oldu. 20 ye yakin server ağzına kadar dolu Kore versiyonunda. 500 kişinin saldirdigi kalede de bi 500 kişi olması gayet doğal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 stalk valla ben real life arkadaslariyla oynuom ve bir sürü turkte gordum oyunda tandiiklarimin couda yardim etme yanlisidi (bi iki tanesi bezmisliktenmidir bilmem turk istemem die konusuodu ama bilinmes.)[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: Dungeon_Master, 28 Nisan 2004 12:32 tarihinde demiş ki: ...Zaten lvl 5 te 60 kişilik oluo klan... level 5'te 40 kişi oluyor clan[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Pff daa kötü o zaman. Herkes giremiicek klana ya da 2 klan kurucaz, ally olarak..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 valla ben 50 die biliom hatta 60 dienlerde counlukta ama yazan o ona lafim yok :)[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 o deilde lvl3 te install clan house olai var o nedir bilen varmi? sehirlerdeki bosh evlerimi alioz nedir olai?[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 siz raat olun beyler daha çoook var onlara önce charlari toparlayin bi klan işi hallolur[signature][hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Casperet ( The Drow Assasin ) ( 17 ) ICQ = 29533131 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nargaroth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 lvl 30 elven wizard/Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Bu gidişle 45834 farklı serverda 235487458374 farklı clan olucaz. 2 değil :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Aynı server da oynamak isteyen kaç kişisiniz sayım yaptınızmı?[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Evet artık bi sayım yapılsa, bi sonuçlar ortaya çıksa, herşey ortak bi karara baalansa.. Burdan http://www.paticik.com/forum/view.php?id=71670 ya da en iisi yeni bi threadden herşeyi kesin olarak oylasak...[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar