Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 kermit said: angora rabbit bildiğimiz ankara tavşanı değilmi tüylü tüylü olan evet abi nadir falan değil o. millet çiftliğini kuruyo nesi nadir? sadece değişik görünsün diye traş etmemişler hayvanı bi o yani. angora tavşanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Lancelion said: pokemon lan bunlar AHAHA FOTOLARI GÖRÜNCE AYNI YORUMU GETİRİCEKTİM YOU WIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 fake bunlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 pokemon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 bunlar hiç bulunmasa da olur dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ben Axolotl gördüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ben de gördüm sonra poketopuyla yakaladım hemen. şimdi level 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 işsizlik ve finansal kriz Chewbacca'yı da vurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 tembel hayvan o kadar da nadir bulunan bir tür mü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 said: Much evidence suggests that human hunting contributed to the extinction of the American megafauna, like that of far northern Asia, Australia, New Zealand, and Madagascar. Simultaneous climate change that came with the end of the last Ice age may have also played a role in some cases. However, the fact that ground sloths survived on the Antilles long after they had died out on the mainland points towards human activities as the agency of extinction. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 yukardaki arkadaş da nadir görünen canlılardan, genelde volkanik bölgelerde fırtınalı arazilerde yaşıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 yukardakı arkadas derken ınsallah god ı kastedmedın zıra suan senden baska kımse yok sayfa basındasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 panik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mortis said: tembel hayvan o kadar da nadir bulunan bir tür mü ya bi sen, bi ben iste abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 normaldir, nadir görülen demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Şöyle bişiler var http://www.teara.govt.nz/EarthSeaAndSky/SeaLife/DeepSeaCreatures/2/ENZ-Resources/Standard/2/en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Ardeth said: alpaca bildiğin albino lamayı alıp fino traşı yapmışlar ben de aynı şeyi düşündüm ama aklıma lama gelmediği için hörgüçsüz deve dedim aklımdan :) ben o shoebill'i yerim yerim alpacayı da yerim nadir bulunmasınlar bi de panda niye yok bi de blobfish çok iğrençmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 mavranın daniskası = Angora Tavşanına "nadir bulunan hayvan" demek önüne gelen Angora Tavşanı yetiştirebilir bir ton şirket var hatta bunla ilgili http://www.angora.gen.tr/ anasayfada yazılmış hatta "ülkemizde angora tavşanı çitliği çoktur" diye her mailinize gelen şeyi paylaşıp rep beklemeyin gözünüzü seveyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 evrim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 ana lamaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 GwindonSurion said: http://img.photobucket.com/albums/v318/SS-Kakarot/Anders-PokemonMeowthA10.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar