alpg Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Az evvel warhammeralliance forumlarında buldum bunu. bi adam yapmış. Bi exe dosyası. Burdan indirebilirsiniz: http://www.epileptic-gaming.com/addons/nomovie.zip Bu dosyayı indirip Warhammer exe'nin oldugu folderin içine atıyoruz ve çalıştırıyoruz. Oyuna girerken çıkan Ea Mythic fln hiçbir demoyu ve logoyu gormeden, sadece 3 saniyelik bir loading ekranından sonra karşımıza EUALA cıkıyor ve accept diyip oyuna başlıyoruz. Burdan konunun orjinaline ulaşabilirsiniz :http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=136626 Hiçkimseden hack fln gibi bi şikayet gelmemiş, surekli teşekkur mesajlarıyla devam ediyo konu. Açıkcası ben de inanılmaz mutlu oldum bu olaya. Herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Ben uzun süredir kullanıyorum henüz hacklenmedim :D ama tabii kullanım kendi riskiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 beta client kullananlarda böle bi sorun yok galiba dimi? ben oyuna girince direk play ekranına geliorum ztn play e basp giriorum oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Beta clientte demo logo falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Ve beklenen an Açilmişti.... nıhahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ama bu "açılmış" diil ole bi yerde sölenmiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 her update de yeni exe cekiyor demekki bundan dolayıymış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Beta clientten devam ettiğim için video falan yok bende ama, *KINN* diye bi WAR logosu geliyo gene, bekletiyo bi 6-7 saniye tahmini. Onu da mı geçiyo bu, yoksa videolar mı sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 logo fln cıkmıyo hiç direk loading duruyo 2-3sn sonra oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar