Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scripts Yardım..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
[b]Selamlar...

Scripts konusunda fazla professional degilim. Yaklasık 1,5 sene kadar script'lerle ugrasıyorum. Ornek alıpta yazdıgım scriptler war, suan bunları kendi serverimde kullanıyorum. Benim bi sorun war resizepic olayı...

resizepic 100 100 2620 150 150 gibi bir ornek vereyim. Menunun arka planını degistiren yukarıda yazan 2620 kod'larını istedigim gibi nasıl bulacam? Ben menunu arka planını transparan bir renk yapmak istiyorum var oldugunuda biliyorum. Yukarıdaki kodu degistrinde client ya donuyor yada cukuyor. Bildiklerimi yazıyorum 2620, 3000, 3600 gibi. Eger Transparan'ın kodunu bilen warsa bu topic'in altına yazabilirse cok memnun olurum..

Bu arada Bronx'un sciptleri cok guzel baya emek vermis olmalı.
Hepsini gozden gecirdim ben yazmaya kalksam en az 2 ay'ımı alır.. :)[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hatata küsmü$ ama dostlarına sevdalı, boş gezmez blinde silahı, çünkü 10'lar BURSA'lı | Radikal / Texas
Mesaj tarihi:
selam.
gump id'leri bulmak için insideuo'dan yararlanabilirsin.
fakat,
transparan menü orjinal verdatalarda yoktur.
bu nedenle bir patcher ile transparan resim patchlemen lazım.
bugün bitirmeye çalıştığım bir yazıda bundan bahsediyorum.
Mesaj tarihi:
[b]Konuyu biraz acarsan memnun olurum...[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hatata küsmü$ ama dostlarına sevdalı, boş gezmez blinde silahı, çünkü 10'lar BURSA'lı | Radikal / Texas
Mesaj tarihi:
Kullandigin Client ve UO surumuyle alakali tabi birde server.

Tahminimce 55i kullaniyorsun sanirim. Bunun icin daha once bir tutorial nitelikte konu acilmisti
aha bu konu sanirim

55i degilde 99x+ serisinden birini kullanirsan ki client versionuda 3.0.6+ olmak zorunda o zaman dialog kodlarina

gumppictiled 100 100 150 150 2624 << gump idsi
checkertrans 100 100 150 150

seklinde komut eklemen yeterli olacaktir.

Ornek vereyim.Bunu serverina ekleyip ustunde oynarsan kaparsin olayi zaten ( sphere 99x+ ise )

[FUNCTION xx]
src.dialog d_transornek

[DIALOG d_transornek]
Setlocation=20,30
resizepic 0 0 5054 310 350
gumppictiled 10 40 280 300 2624
checkertrans 10 40 280 300
text 10 10 0 0

[DIALOG d_transornek TEXT]
Transparan menu Ornek

[DIALOG d_transornek BUTTON][signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

[Bu mesaj jonq tarafından 29 Nisan 2004 16:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
gumpmaker diye wastieenin yaptığı bi program var. orda vardı 7-8 tane resizepic[signature][hline]SouLForGeD, 26 Nisan 2004 12:23 tarihinde demiş ki:
I rule!
  • Yeni Oluştur...