metalheart Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 blizzard downloader ile indirdim bittifakat install etmiyor şöle bişey cıkıyor repair ediyorum resetliyorum checkliyorum düzelmiyor hep bu hata veriyor. nası düzeltebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Repair.exe'yi çalıştırdın di mi sorunu gidermek için önce bir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 evet, reset ve check yaptım kaçdefa sorun bulmadı. ama yüklemiyo işte bu hata cıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 sistem geri yükleme yaptıysan eger oyunu tekrar yüklemen lasım sanırım bendede olmustu bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 hayır yapmadım sistem geri dönme falan. durup dururken yeni patchi download ettikten sonra oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 aynı sorun (yada benzeri emin değilim) bendede olmuştu fakat rapair yaptım 1-2 dosya indirdi kendi ve düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 olm bi yardım edin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 pardon yanlıs baslıga atmısım, metal.. ne diyosun yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 sana en içten dileklerimi iletiyorum, kulaklarını çınlatıyorum. anladın sen onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 achivementların ileride hayırlara vesile olur gibi bişey yazmışsın, dalga geçiyosun sandım ne bileyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar