tiybek Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Beyler ben charimin birini baska bi acc alip da ona transfer etmek istiyorum ayni soyad vs. koyup diger accye... ucuz guvenilir sadece dc key vs alabilecegim bi site felan bilen var mi aranizda... bi kac guvenilir yer onerirseniz sevinirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiybek Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 dc key yazmisim 'CD KEY' olcakti... xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 gamersloot.net duruyosa tabi acaip üşendim kontrol etmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 gamersloot.net iyidir bende ordan alıyorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 bende satıyorum mesela wow+tbc cd key piyasa+10 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 millet indirim yapar.. eleman bindirim yapıo aasfdafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 http://eu.blizzard.com/store/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiybek Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 beyler bisey daha sorcaktim ... bu acc-acc transferlerinde sadece soyadinin ayni olmasi yetiyo mu chari aktarabilmek icin?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Soyad+aktarılacak olan acc'un gizli sorusunu bilmen gerkiyor,bu kadar istedikleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiybek Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Khriska said: gamersloot.net iyidir bende ordan alıyorum hep Bu siteden acc aldigimda key nereye geliyor? E-mail mi atiyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 email ile zip dosyası göndermişlerdi yanlış hatırlamıyorsam bana tbc key için; zip dosyasının içindeki resimde de cd key gözüküyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 tiybek said: Khriska said: gamersloot.net iyidir bende ordan alıyorum hep Bu siteden acc aldigimda key nereye geliyor? E-mail mi atiyolar? Valla tam hatırlamıyorum ama sitedeki hsabında gösteriyor neyin var neyin yok, benim orda mesela cd-key'im. e-mail olayını hatırlamıyorum, kendi sitelerine upload yapıyolar sanırım senin hesabına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar