adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 google'da biraz baktım da hiç bişi anlamadım forumlarda da genelde pm at anlatiyim demiş millet genel bi yazı da göremedim tv ye nasıl bağlıycam ben bu aleti? bide bilgisayar'ada bağlıyabiliyormuyum? yani pc ekranında oynıyabiliyomuyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 şimdi tv ye ayrıca alman gereken birtane kablo ile/adını unuttum onunla başlıyorsun normal bir ateri yada video takar gibi. AV dan görüntüleyebiliyorsun. Monitorede biraz uğraştıkran sonra bağlanıyormuş. Birtane psp turn sitesi vardı orda yazıyordu. Şimdi sitenin adını hatırlamıyorum ama generic psp için guitar hero tarzı bişey var costum. Onu bulursan onun olduğu sitede hertürlü psp sorunu adam gibi açıklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 eyvallah sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar