Kaish Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 slm ben izmirliyim bi kız vardı 4 senedir seviyodum falan işte ondan sonra lise bitti.yaz tatilinde küsmüştük sonra eylül gibi barıştık bu geceleri canı sıkılıyodu mesajlaşıyoduk 1 den 5 e kdr fln sonra bu regli oldu tabi azdı bana yavşamaya başladı e tabi bende sevdiğim için bende yavşadım ondan sonra buluştuk sonra bi ara öptü beni fln baya aksiyon ashjdghsfsd neyse sonra istanbula okula gitti biraz önce aradım yarın konuşuruz dedi.Yani sktür etti DHJFsdjgfksdjhglkfsdjfkjsdgHJFgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ooo iyiymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 kafan guzel galiba basligi yazarken aklina hic annen kiz kardesin falan gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaish Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 asosyal de deilimki Buz pateni hocasıyım bide ultima,cs,quake vs vsm JSKDHKFJDSjhfkgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 HYAHAHAHA BAŞLIK EDIT ALDI GOTURDU BENI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 fake alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 küfür etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaish Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 fake sem kafamı keserim bak ip ye ip ban atın fake sem okdr buuyk knoştum alla alla yaşadığımı anlatıyorum suç oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 şu fake muhabbetinden kimse benim kadar sıkılmadımı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaish Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 1.bAŞKa acc m yok staff lar bakabilir 2.gerçekten boyle bişi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 fake biraz yanlis oldu aslinda. 2. tikkycemal vakasi ya da trollemek diyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaish Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 rütbem yok diye sevmıyonuz dimi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaish Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 yada NİKİMİ beğenemedınz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 kaykay da yaparmısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaish Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 abi madem sen istanbula gidiyon niye benle aksiyon yapıyon dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Eray mı lan bu yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 bnde düşündüm aslında dglkn cs quake antalya team buz pateni pvp şampiyonlukları lsdgkbnlşdkfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaish Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 sphere pvp sux Run uo da kat kat daha iyiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Cs,uo,wow,siberlig sor beni antalya tayfaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 FINISH HIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaish Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 fake deilim eray ın kolpasıyım istersenız sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 tırmanan kaplan dövmem, tokyo hotel posterim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 eray naber lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar