Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 :-):-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-D:-D:-):-D:-D:-D :-):-D:-D:-D:-D:-):-D:-D:-D:-):-D:-):-D:-D:-D :-):-D:-D:-D:-D:-):-D:-D:-D:-):-D:-):-D:-D:-D :-):-D:-D:-D:-D:-):-D:-D:-D:-):-D:-):-D:-D:-D :-):-):-):-):-D:-D:-):-):-):-D:-D:-):-):-):-) Bu Smileyin Tüm Hakları DemirMaske'ye Aittir! AHAHAHAHAHA MüKEMMEL! ps:Hatunda güzelmiş hani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 said: Halfmumi, 29 Nisan 2004 15:29 tarihinde demiş ki: ps:Hatunda güzelmiş hani :D 12-13 yaşında olmasın o "hatun"?[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Yok be Zed...En az yirmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 kotor'da böyle bir ikili vardı.. acaba kostümlü partiye felan mı katıldılar bunlar? mission idi sanırım kızın adı. Yani, name = mission. Yoksa adını öğrenmek için görev yapmıyordunuz.. amaan neyse[signature][hline]"It's amazing how everytime you open your mouth, you prove that you're an idiot!" Vegeta - DBZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 olsun... bu resmin 2 yıl öncesinden çekildiğini hesap edersek.. kızın ortalama yaşının 17 civarlarında olduğunu buluruz :P Hastası oldum.. Nedir-kimdir?Nerelerde yaşar?Neyle Beslenir? Öğrenmek,önce huyuna,sonra suyuna gidip,Ema Sister's Tav Tactics i ateşlemek gerekir... Hastası oldum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Kız sallayında ben bowcaster nerden bulurum?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 mumi fazla abaza kalmışsın sen.. en iyisi sam'le otur birlikte singles felan oynayın.. anca keser sizi.. :) [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 29 Nisan 2004 16:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar