Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Yok Bish,henüz kremle alıyorum bende :P güçten çalmalarından ziyade,birde rüzgar tutuyorlar... Xtradan yaralanmalarda,iltahap kaptırıabiliyorlar köklerinden,iyileşme sürecini uzatıyorlar... Krem yedirirken,daha çabuk etki ediyor.. bi yığın avantajı var yani Sporda..Ama normalde almak tamamen Gereksiz(bacakları ehe).. Kışın almayın! Donar bacaklarınız :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Ha,birde Elektirikli makine var :P oda yumuşak çıkartır sonradan...(en azından ben haftada 1 kere tıraş oluyorum çok az cilet vurduğum için...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Kıldan tüyden şeyler bunlar :-D[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 sağ dizden ameliyat olucakken bilegin az üstünden kasıklara dogru olan diz üstü ve altı bölgeyi jiletle kesmişti hasta bakıcı herif valla bacaamı o sekilde en son 10 yaslarında fln gördüydüm herhalde bi garip oldum böle süt beyazı :) ama şunu sölim acaip ferahlıyo bacak baya zinde oluyosun şimdi uzadı ve sağ sol bacak 2side aynı uzunlukta tüyler ve herhangi bi sertleşme fln yok suan ama sürekli keserseniz ozm olur gibi geliyo simdi 2-3 aydır body ye gidiyorum ve kas kütlesi arttıkça kıllamnada artacak sanırsam valla bişiler yapmak lzm ama ipin ucunu kaçırmadan ehe kafada parlak sonra lösemili bu demesinler :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Dresquin, 28 Nisan 2004 11:48 tarihinde demiş ki: Sibek Can gençkene gayet güzel bir kadındı aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Keloid hastalığımdan dolayı tüy dokücü krem kullanmak durumundayım. Veet diye bişi var onu kullanıyorum faydalı pis kokuyor gür çıkma gibi bişiyi farketmedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Edi demis iste gur cikma diye bisey yok daha ne tartisiyosunuzki? biliyoda konusuyo herhalde.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 dyna kas kütlesi arttıkça kıllanma azalır diye biliyodum ben. bu arada sanırım tüylerin kas gelişiminde negatif bi etkisi de vardı galiba, yani kesince daha rahat mı gelişiyodu ne?[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ya kıl daha fazla yorgunluk yapar neticede ter tutuyor ve hepsi vücudu daha yorgun yapıyor kas benim bildigim daha fazla kıllanmaya neden oluyor şimdi düz mantık yapıyorum testosteron (yanlıs yazmıs olabilirim) hormonu erkeklik hormonu ve kıl çıkması, kaslanma gibi şeylere etki ediyor, erkek kaslandıkça daha fazla salgılanıyo ve böylece kıllanmada artıyo buna baglı olarak ama vücut geliştirenler kılları aldıkları için ( kaslar daha belirgin olsun diye , ve yorgunlugu azaltsın diye) genelde vücut geliştirenlerin vücutlarında fazla kıl görmüyoruz. ha bide vücut geliştirince kaslar büyüdükçe deri de genişliyo ve kıllar daha yogu ndegilde daha seyrek görünüyo ama bir yandan da artıyo :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Dresquin, 28 Nisan 2004 11:48 tarihinde demiş ki: Sibek Can gençkene gayet güzel bir kadındı aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Ehe bende alıcam alıcam diyorum kaçtır erteliyorum. Jilet vurulmamalı bence özellikle de bacaklara. Sonra sakal gibi olur eheh. Bir de bazı kenkler var kaşlarının ortasına jilet vuruyorlar sonra sakalımtrak bir görüntü oluşuyor.Ayakkabı fırçası gibi böyle hehe.[signature][hline]Dişlerimi fırçalamıyorum, öyleyse satanistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 tüy dökücü krem azaltmaz tüyleri, çoğaltır. bi süre soora bakarsınız ki istenmeyen tüyleriniz bi süre soora hiç istenmeyen kıllara dönüşür. çünkü tüyleri kökünden almaz, jilet gibi sadece deri yüzeyine etkilidir.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 dikkat edin gözünüze kaçırmayın retinayı parçalıyo. Bizim bir arkadaş bu bittimi diye sıkarken deliğe bakma yanlışını yaptıydı sonuç retina yırtığı oldu. Ama şimdi iyi gözü sonra iileşiyoda o ara feci tırtlamıştı totosu...[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: DynamicK, 28 Nisan 2004 23:29 tarihinde demiş ki: sağ dizden ameliyat olucakken bilegin az üstünden kasıklara dogru olan diz üstü ve altı bölgeyi jiletle kesmişti hasta bakıcı herif valla bacaamı o sekilde en son 10 yaslarında fln gördüydüm herhalde bi garip oldum böle süt beyazı :) ama şunu sölim acaip ferahlıyo bacak baya zinde oluyosun şimdi uzadı ve sağ sol bacak 2side aynı uzunlukta tüyler ve herhangi bi sertleşme fln yok suan ama sürekli keserseniz ozm olur gibi geliyo simdi 2-3 aydır body ye gidiyorum ve kas kütlesi arttıkça kıllamnada artacak sanırsam valla bişiler yapmak lzm ama ipin ucunu kaçırmadan ehe kafada parlak sonra lösemili bu demesinler :) sen gaysın normaldır =)[signature][hline]|Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 aradaşlar paranıza kıyın lazer epilasyon yaptırın. yoksa hiçbiri adam gibi çözüm bulmuyor. özellikle halfmumi'nin kesin lazer epilasyon yaptırması gerekli bence. ben de bir ara profesyönel olarak yüzücülük yapıyordum. sporcu adam kıllı olmaz. (gerçi ben kılları aldırmadan bıraktım ya..)[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ben basket oynarken bır ara alma gafletınde bulundum hemde şubatta cunkı evde shortlala oturuyorum ayagımın altında bılgısayarın altında puf var ona yaslanıyorum pufun altı sırf kıl tuy cok dökuluyordu ve kaşıntı yapıyordu sporda işkenceydi zaten ter yuzunden bende jiletle aldım 4 - 5 farklı yerden kesıldı bıde şimd banyoda o kadar saat kaldım annemler merak etmiş direk dalga geçtiler bıde her eyr kan revan olmuş neyse sonra 1 hafta anam agladı paçalı don gıydım :) cok tuhaf oluyor pantolona felan deyınce neyse sonra canavar gıbı cıktı sımdı ne dokuluyo ne bişey oluyo kaşıntıda yapmıyor memnunum valla :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: DynamicK, 28 Nisan 2004 23:29 tarihinde demiş ki: valla bişiler yapmak lzm ama ipin ucunu kaçırmadan ehe kafada parlak sonra lösemili bu demesinler :) ahahh hahh[signature][hline].:>:>L:POKDTFYSEYThgfgggggggggggggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 said: Mum_Chamber, 29 Nisan 2004 00:58 tarihinde demiş ki: aradaşlar paranıza kıyın lazer epilasyon yaptırın. yoksa hiçbiri adam gibi çözüm bulmuyor. özellikle halfmumi'nin kesin lazer epilasyon yaptırması gerekli bence. ben de bir ara profesyönel olarak yüzücülük yapıyordum. sporcu adam kıllı olmaz. (gerçi ben kılları aldırmadan bıraktım ya..) Ne kadara patlıyor tam olarak? ;) walla yaptırcam 1-2 yıllık... yada 5-6 yıllık sistemi varsa.. oh negzel..bir kere yaptır kurtul hesabı... Hatta kafayıda lazerli epilasyona vurduruyum zararı yoksa[ciddi] :p 10 Cm saçla,kafada kask,birde güneş var şöyle cızıl cızıl... Beyin süper pişiyor... Nedir ne değildir epilasyon koşulları :D[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 veet dedikleri olayı sıkıyorsun mesela bacaklarına. Jilet etkisi yapıyor. Ama jileti hissetmiyorsun gibi birşey. Yani tüy dökücü krem diye birşey kullanma. sana tavsiye sir ağda . Sir ağdayı yaptırdıktan sonra birde azaltıcı krem sürüceksin. Ama her zaman dediğim gibi azaltma yönünde ilerliyceksen sir ağda. bende yapmayı düşünüyorum. Bak demedi deme. Sprey, krem filan kullanmak yok kesinlikle. Pişman olursun .[signature][hline]$aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Vucüttaki kılların kaslara filan yaptığı etki. erkekler için Şimdi yağlı yiyeceklerle beslenirsek, ve çok kilo alırsak bunun sonucunda mesela bacaklarınız diyelim. Yağ bağlar . Güçsüz kalan bacakta kıllar daha cabuk ürer. Buda kişinin kendisinde görülmese bile ırsi olarak devam edebilir. Ama beslenmeye dikkat edilip birazda spor yapılırsa kıllar baya azalır. Çünkü spor yapınca bacaktaki gücü kıllar yerine kaslar almaya başlıyacağı için kıllar bir süre sonra tutunamaz. Yada denemek amacıyla calf yapın 5*15 . sonra o tam dizkapağı altındaki şişmiş olan kasınızın ordaki kılları çekin. Rahatça elinize geldiğini görüceksiniz. Ama ırsi olarakda çok etkisi var.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 abi bırakın böle işleri ya :)[signature][hline]HoroZz Etheria Hadescik HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Ben Edinin ilk lafına takıldım denemek için kılsız bir bölgeye sür demiş yok tamam denemicem ama olsun genede denicek olsam bile Kılsız bir bölge bulmam imkansız ehuehue aa avuç içlerim var orası olurmu heuhue En son Fedo +1 :=) Sporcular hariç :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 bioder kullanın..[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Depitak tı ismi evet evet :P erkekler için Depitak Tüy dökücü eleman var... :P *!Reklam geçer*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ben veet midir ne bunun böyle ürünleri olup başarılı olduğunu biliyorum deneme ama neyse... :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Yok yok wookie olmak iyidir. Kaanım bir tanem sen hemen sürmeye başla bak kremin yanında sana promosyon olarak ne veriyorlar :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 said: Alexi_Septimus, 29 Nisan 2004 00:36 tarihinde demiş ki: Bir de bazı kenkler var kaşlarının ortasına jilet vuruyorlar sonra sakalımtrak bir görüntü oluşuyor.Ayakkabı fırçası gibi böyle hehe. Puahaha bizim okulda bazı tipler var öle pauhauha[signature][hline]Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar