Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 tavsiyeler, kullananlardan yorumlar, ürün önerileri bekliyorum; max üşengeçlikteki bünyeme uygunu hangisidir, tavsiye eder misiniz ?[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım !
edi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ehem, efenim, tuy dokucu kremler genellikle az tuy yogunlugu olan ve de fazla buyuk olmayan alanlardaki tuyleri dokmek icin kullanilir, genelde pek igrenc kokarlar, tavsiye edecegim markalar: veet ve de sesu, bi tane lapiden diye bir marka var amman derim, bi de kullanmadan once tuyuz bi yerine sur, 10-15 dakka bekle yanma, kizarma, kasinma falan yapmassa kullan ancak.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
edi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ben de veet oneririm zaten, bi de sey var, migros vs gibi buyuk magazalardan al, fazla beklememis olur.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 erkekler ile bayanların ki ayrı bide benim bildiğim :) Bayanlarınki biraz daha az etkili :P jilet-ustura en iyi yöntem... oda olmadı,yakarak :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Erkek adam tüy dökücü krem kullanmaz .[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
edi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 yakarsan utulenmis tavuga benzersin yav[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
green_martian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 bunlarin yan etkisi oluyo mu ileride oyle bisi duymustum ben sanki[signature][hline].:>:>L:POKDTFYSEYThgfgggggggggggggg
StRencher Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 hehe birde daha sonraları daha gür mü çıkartıyor daha mı seyrek çıkartıyor onu bilmek lazım :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 bi de çıkartıyo mu o da ayrı bi konu. :D[signature][hline][i]for those who died alone...[i]
edi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 azicik seyreltiyo tuyleri ama cok deil[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
lucifersam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 iğrenç kokuyor sakın haa kullanma :yapma:! ıyyy iğrenç!!böööö!!![signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggle, or are you gonna bite?
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 e burnu tıkarsın,banyoda yaparsın,yıkanıncada koku geçer!Geçmez mi?[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros
Llama Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: fedaykin, 28 Nisan 2004 22:48 tarihinde demiş ki: Erkek adam tüy dökücü krem kullanmaz . spar yaparken cok kullanıyordum[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Dralnucum napacan sen tüy dökücü kremi? sürtünmeyi mi azaltacan :)[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Erkek adam bahaneler arkasına saklanmaz .[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: edi, 28 Nisan 2004 22:48 tarihinde demiş ki: yakarsan utulenmis tavuga benzersin yav yok yok ;) yakınca daha iyi ama,deri kokusuna dayanılmıyor ehue krem eskiden +5 etki veriyordu,şimdi 0 oldu...Hiç bişi yapmıyor :P kıllar gittikten sonra,5 gün içinde geri geliyor... Epilasyon yaptırcaksın... tamamen kurtulcaksın.. yada böyle 1 aylık felam epilazyon varsa ondan..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 saça sürsem dökermi bu veet[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 evet ya bu tüy dökücü kremleri kullanınca sonra daha mı gür çıkıyo? sırtımda kıllanma başladı da gıcık olmaya başladım =)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Peach_Riza Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Bre kafirler ! Gunah bunlar Cayir cayir yancaksiniz !:yapma[signature][hline]Efsane geri dondu ....... !
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: fedaykin, 28 Nisan 2004 22:48 tarihinde demiş ki: Erkek adam tüy dökücü krem kullanmaz . erkek adam gerekenide yapmak zorunda bazen...Bööle tüm yarışmacılar ısınma turu atıyor... Bir tek benim bacak kıllı tabii :P [başıma geldi...] lazımsa almak,bişiyler yapacaksın :P ama usturanın yeri ayrıdır ;)
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: LvL_Sabo, 28 Nisan 2004 23:14 tarihinde demiş ki: evet ya bu tüy dökücü kremleri kullanınca sonra daha mı gür çıkıyo? sırtımda kıllanma başladı da gıcık olmaya başladım =) çoooook az daha gür çıkıyor... usturanın 100 de 20 si kadar sert... yani ustura yada cilet ile aldığın zaman diken gibi çıkıyorsa,bunda %80 daha yumuşak çıkarıyor :P
edi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 tuy dokucu krem killari yumusatiyor, cunku inceltiyor bir miktar, iyi bir sey, ama mecbur kalmadikca jilet atmayin, cok fena diken gibi ve de koyu rente cikar[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 mumi bacaklara jiletmi attın abi?[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net
fab Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 tüy dükücüler hakkında tek bildiğim iğrenç kokmalarıdır.[signature][hline]mesela beş
Öne çıkan mesajlar