Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tüy dökücü krem

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tavsiyeler, kullananlardan yorumlar, ürün önerileri bekliyorum; max üşengeçlikteki bünyeme uygunu hangisidir, tavsiye eder misiniz ?[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki:
Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım !
Mesaj tarihi:
ehem, efenim, tuy dokucu kremler genellikle az tuy yogunlugu olan ve de fazla buyuk olmayan alanlardaki tuyleri dokmek icin kullanilir, genelde pek igrenc kokarlar, tavsiye edecegim markalar: veet ve de sesu, bi tane lapiden diye bir marka var amman derim, bi de kullanmadan once tuyuz bi yerine sur, 10-15 dakka bekle yanma, kizarma, kasinma falan yapmassa kullan ancak.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
ben de veet oneririm zaten, bi de sey var, migros vs gibi buyuk magazalardan al, fazla beklememis olur.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
Erkek adam tüy dökücü krem kullanmaz .[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
e burnu tıkarsın,banyoda yaparsın,yıkanıncada koku geçer!Geçmez mi?[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur

A.K.A Xanros
Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 28 Nisan 2004 22:48 tarihinde demiş ki:
Erkek adam tüy dökücü krem kullanmaz .

spar yaparken cok kullanıyordum[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
Dralnucum napacan sen tüy dökücü kremi? sürtünmeyi mi azaltacan :)[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Mesaj tarihi:
Erkek adam bahaneler arkasına saklanmaz .[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
said:
edi, 28 Nisan 2004 22:48 tarihinde demiş ki:
yakarsan utulenmis tavuga benzersin yav

yok yok ;)
yakınca daha iyi ama,deri kokusuna dayanılmıyor
ehue

krem eskiden +5 etki veriyordu,şimdi 0 oldu...Hiç bişi yapmıyor :P
kıllar gittikten sonra,5 gün içinde geri geliyor...

Epilasyon yaptırcaksın...
tamamen kurtulcaksın..
yada böyle 1 aylık felam epilazyon varsa ondan..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Mesaj tarihi:
evet ya bu tüy dökücü kremleri kullanınca sonra daha mı gür çıkıyo?
sırtımda kıllanma başladı da gıcık olmaya başladım =)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 28 Nisan 2004 22:48 tarihinde demiş ki:
Erkek adam tüy dökücü krem kullanmaz .

erkek adam gerekenide yapmak zorunda bazen...Bööle tüm yarışmacılar ısınma turu atıyor...
Bir tek benim bacak kıllı tabii :P [başıma geldi...]

lazımsa almak,bişiyler yapacaksın :P ama usturanın yeri ayrıdır ;)
Mesaj tarihi:
said:
LvL_Sabo, 28 Nisan 2004 23:14 tarihinde demiş ki:
evet ya bu tüy dökücü kremleri kullanınca sonra daha mı gür çıkıyo?
sırtımda kıllanma başladı da gıcık olmaya başladım =)

çoooook az daha gür çıkıyor...

usturanın 100 de 20 si kadar sert...

yani ustura yada cilet ile aldığın zaman diken gibi çıkıyorsa,bunda %80 daha yumuşak çıkarıyor :P
Mesaj tarihi:
tuy dokucu krem killari yumusatiyor, cunku inceltiyor bir miktar, iyi bir sey, ama mecbur kalmadikca jilet atmayin, cok fena diken gibi ve de koyu rente cikar[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
  • Yeni Oluştur...