Farinal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Şimdi uzun (evet gerçekten uzun) bir süredir civ oynamak istiyorum ama öyle oldu böyle oldu daha hiç oynamadım. Çok seveceğimi düşünüyorum ama hangisinden başlayayım karar veremedim. İlk en son çıkanı diye düşündüm ama sonra sanki işte yok şu daha iyiydi sonuncusundan bu şöyleydi şu şöyleydi gibi yorumlar okuduğum aklıma geldi... Sizce hangisinden başlamalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 civ4 beyond the sword patchlerini falanda kur sonra kendini bidaha alamayacaksın oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ben dierlerini oynamadım... sağdece civ 4 oynadım ve şu and ps3 olan içini sipariş verdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 civ 2 derdim ama kolpa olur şimdi bu görsellik çağinda başla işte civ 4 arti expansionlariyla hade bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Civ 4 ve Beyond the Sword expansionı en uygunu. Warlords diye bir expansionı daha var ancak sonrasında gelen Beyond the Sword onu da içerdiğinden ona gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Benim de ciddi bir yardıma ihtiyacım var oyun ile ilgili. Warlords'da civic değiştiremiyorum.Yeni teknoloji ile yeni civic gelince o an çıkan menü ile yeni civice geçebiliyorum,ama normal yoldan olmuyor.İnternetten baktım,başkalarında da aynı sorun varmış,ama bir çözüm yoluna rastlayamadım.Ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar