fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 o değil de, perith adını uzaktan penth diye okudum. bi an nefr ile panthin evli olduğunu düşündüm. of ahahah. topiki trollemek gibi bi niyetim yok asla, ama söylemeden edemedim sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 kaç aylık? ordaki suratımı? ilk defa ultrason fotosu görüom heyecanlandım :D şimdiden paticik kaydı yaptırıp post kasın... ilerde bol madalyalı paticik acc u doğum günü hediyesi olarak verin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ohanes bune laa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 off çok acaip bişi:S yani iyi anlamda analı babalı büyüsün:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 analı babalı büyüsün=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ayyy ne güzel :))) nefircim, yengecim, öpüyorum ikinizi de, kendinize de birbirinize de bebeciğe de iyi bakın da dışarıdan da fotolarını görelim 4 ay sonra. darısı başımıza... ha bi de, bi de kıbrıs lafı vardır, gözü kalanların gözü şeysine diye, nazar değmesin, tü-tü-tü... kem gözlere şiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 heyecan verici bir mutluluk olsa gerek.. sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürer umarım minik ayaklı lily bade =) görüntüleme teknolojisi de bayağı bi iyileşmiş yaw.. bu foto ile pasaport alamazsınız belki ama biraz daha önden çekerseniz paso falan çıkartılır sanırım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 tesekkur ederiz =] abi yanlis bakiyorsunuz bastan beri; bakiniz o en sol alt kose ceneden basliyor, ustte dudaklar, burun, kapali gozler, koca kafa kafanin ustundeki sirin olan sey ise ayak degil, eller. iki elini birlestirmis kafanin uzerinde, acmis bir de el sallar gibi haspa resmin sol tarafi komple bas ve eller yani canli izlerken ayrica ayagini agzina sokmaya calistigini da gorduk, o da ayri komediydi ama fotolamadi doktor ehu edik; goruntu teknolojisi uber evet, 3D goruyorsun bildigin. fotoda o kadar iyi cikmiyor haliyle pek fotojenik degil kizimiz daha ama ciddi gelismis yav. ben hala doktordan baska kimsenin bir nane anlamadigi siyah bir noktaya bakacagimi saniyordum, boyle elini ayagini oynatirken izleyince bir garip oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 damn! halbusi ayağı olsaydı kızın sayılı bir yoga hocası olabilirdi!! madonna'ya da haber vermiştim, beraber yoga+pilates çalışma sözü de almıştım halbusi.. şaka bi yana neden ayak demişim çözemedim bak şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 şimdiden forumdan account alın sonra ilerde hava atar ben de eskilerdenim diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 mulgear6 said: şimdiden forumdan account alın sonra ilerde hava atar ben de eskilerdenim diye :) eregorn2 said: kaç aylık? ordaki suratımı? ilk defa ultrason fotosu görüom heyecanlandım :D şimdiden paticik kaydı yaptırıp post kasın... ilerde bol madalyalı paticik acc u doğum günü hediyesi olarak verin :D benim fikrim o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 o kadar sayfayı okuyamadım kusura kalma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 nese patidekilerin aklı neye çalışıo gördük... :D ortak düşünceler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 eheh yanlız çok sevimli olucak boyle resim filan koyucaklar küçücük bişey filan eheh heycanlandım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Emaleth said: ayyy ne güzel :))) bi de kıbrıs lafı vardır, gözü kalanların gözü şeysine diye, nazar değmesin, tü-tü-tü... kem gözlere şiş... oh ne güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ne zaman gelio minik pati? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 5 aylık olduguna göre 4 ayı kaldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 tebriklerr hayırlı bi evlat olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 mulgear6 said: 5 aylık olduguna göre 4 ayı kaldı :D bende senin gibi okumadım hepsini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 1) trollemiyiyim diyorum zorluyosun 2) ilk postu okudum sadece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 upps pardon :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 oy maşallahhhh pek anlayamadım ama mükemmel bi duygudur kesin güzeller güzeli olur inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 asinanyavuz said: Allah analı babalı sağlıklı uzun ömür versin Lily Bade'ye inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Doğum tarihi 4 Mart 2009 olacak daha erken gelmeye kalkmazsa.... Nefri eleştirmek gibi olmasın ama bence gayet fotojenik benim kızım... Evet ayağının tadına bakıyor falan ama ne yapsın sıkılıyordur orada... bu arada ayağını ağzından çekmesi için bayağı bir uğraştık ve izlemek hakikaten muhteşemdi....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 allah analı babalı büyütür inş.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar