Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bebişimizin ilk fotosu....

PeriTh

Öne çıkan mesajlar

ayyy ne güzel :)))
nefircim, yengecim, öpüyorum ikinizi de, kendinize de birbirinize de bebeciğe de iyi bakın da dışarıdan da fotolarını görelim 4 ay sonra.
darısı başımıza...

ha bi de,

bi de kıbrıs lafı vardır, gözü kalanların gözü şeysine diye, nazar değmesin, tü-tü-tü... kem gözlere şiş...

Sosyal ağlarda paylaş

heyecan verici bir mutluluk olsa gerek.. sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürer umarım minik ayaklı lily bade =)

görüntüleme teknolojisi de bayağı bi iyileşmiş yaw.. bu foto ile pasaport alamazsınız belki ama biraz daha önden çekerseniz paso falan çıkartılır sanırım ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

tesekkur ederiz =]

abi yanlis bakiyorsunuz bastan beri; bakiniz o en sol alt kose ceneden basliyor, ustte dudaklar, burun, kapali gozler, koca kafa

kafanin ustundeki sirin olan sey ise ayak degil, eller. iki elini birlestirmis kafanin uzerinde, acmis bir de el sallar gibi haspa

resmin sol tarafi komple bas ve eller yani

canli izlerken ayrica ayagini agzina sokmaya calistigini da gorduk, o da ayri komediydi ama fotolamadi doktor ehu

edik; goruntu teknolojisi uber evet, 3D goruyorsun bildigin. fotoda o kadar iyi cikmiyor haliyle pek fotojenik degil kizimiz daha ama ciddi gelismis yav. ben hala doktordan baska kimsenin bir nane anlamadigi siyah bir noktaya bakacagimi saniyordum, boyle elini ayagini oynatirken izleyince bir garip oldu
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:
şimdiden forumdan account alın sonra ilerde hava atar ben de eskilerdenim diye :)

eregorn2 said:
kaç aylık? ordaki suratımı? ilk defa ultrason fotosu görüom heyecanlandım :D şimdiden paticik kaydı yaptırıp post kasın... ilerde bol madalyalı paticik acc u doğum günü hediyesi olarak verin :D

benim fikrim o :D
Sosyal ağlarda paylaş

Doğum tarihi 4 Mart 2009 olacak daha erken gelmeye kalkmazsa....
Nefri eleştirmek gibi olmasın ama bence gayet fotojenik benim kızım... Evet ayağının tadına bakıyor falan ama ne yapsın sıkılıyordur orada... bu arada ayağını ağzından çekmesi için bayağı bir uğraştık ve izlemek hakikaten muhteşemdi.......
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...