Zegna Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 acıldımı bılmıorum aramada goremedım.. edward norton ve collin farrel bas rollerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 gitmeyin çok kötü. zaten kimse de birşey yazmamış :) imdb'de nasıl 6.9 almış anlamadım, ilk defa bir filmi bitirmeden çıkasım geldi sinemada yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 10dk fln izleyebildim nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 yuh nasıl beğenmezsiniz abi. geçenlerde indirdim izledim, şahsi fikrim güzel olduğu yanında. konusu güzel, kötü polis, iyi polis olayı. kadrosu yeter zaten. hele filmin sonu on numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Greeny said: kadrosu yeter zaten. Edward Norton için dediğini umuyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 çok güzel filmmiş başlarda sıkıldım ama güzelleşti baya sonra senaryo cidden hoş c.farrel ın karakteri hoş güzeldi ya sonunuda tahmin etmesi imkansız gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 filmi izlerken çok sıkıldım ben yaa.. filmi araştırırken malesef ki anlatmışlar konuyu tamamen.. bilerek izledim yani ve izle izle bitmedi o film bana 2 saat bildiğin 5 saat gibi geldi. O yuzden objektif bi yorum yapamayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 sonu çok degisikti olaylar da hiç tahmin edilmiyicek gibi gerçeklesiyodu bence iyi filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 filmi hiç izlemeden sildim burdaki yorumlardan :) norton abimiz farrel abimiz vargüzeldir diye düşnmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar