fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 biraz araştırma yaptım ncq hdd lerin nforce anakartlarda uzun sürede boot yapabildiğini okudum. Benimde sorunum bu. açılışta 20 25 defa windows mavi barı dönüyor. ondan evelde 5-6 sn siyah ekranda bekliyor. hdd im seagate 500 gb ncq. Firmware updatein sorunu çözdüğünü okudum fakat bulamadım. Bide firmware updatte yapmak istemiyourum. hdd yeni çünkü. Başka bi çözüm önerebilecek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 nforce için wardir firmware update i, hdd için arami$san bulamami$ olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 firmware güncellemenin bi sakıncası yok ki. garanti dışı da kalmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 kalmaz garanti dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar