Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WTS 70 UD Mage

valequenta

Öne çıkan mesajlar

http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Nordrassil&n=Damacana

Armory linki yukarda verdiğim level 70 undead mage imi satıyorum. fiyat 150 YTL dir. Transfere açık olup, wotlk çıktıgında şu an bulundugu normal serverda level kasıp daha sonra pvp servera transfer edebilirsiniz. uçan mountu var, çok parası yok karakterin sırf pvp yaptıgım için. su anki max dmg ı 3836 , öylesine yazdım bişi ifade etmesi gerekmiyor ;)

pazarlık payı yoktur, her topic böyle başlar sonra düşer nası olsa diye beklemeyin daha aza satacagıma satmamayı tercih ediyorum. "bu fiyata satarsan helal olsun, bu fiyata satamazsın 'lol' " dilekleriniz olacaksa da şimdiden teşekkürler ;) .
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şimdi topic baltalama falan değil amacım ama fikrimizi söyleyebiliriz sanırım.
Bir parça vengeful bir parça brutal var karakterin üzerinde.Meslekler desen 0-0. Goldu yok diyorsun.Title falan da yok.2 gün sonra wotlk çıktığından tek özelliği lvl70 olmak olan bi karakter boş acc 60 ytl olduğundan zor bu fiyata alıcı bulman.
Son olarak amacım baltalamak değil buraya gerçekten arkadaşıma acc almak için bakıyorum ama böyle şeyler görünce hani vazgeçiyorum direk.Neyse sana iyi şanslar...
Sosyal ağlarda paylaş

karakterin 300+ tailoring ve 300+ engineeringi vardı. inscription için 2 gün önce sıfırladım. bi brutal bi venge 3 de merciless ı var az buz değil yanı.karakterin durumu ortalamanın üstünde olduğu kesin, hatta ölmeden 20 adam öldür achievmentını tamamladım, patchden öncede AB'de 25-0 gibi rekorlarım var. bknz:

açmıyorsa linki..

haklısın wotlk çıkınca bi işe yaramıcak ama full brutal olsamda bir işe yaramıcak. ki 1-70 arası kasmakta göz ardı edilecek bir şey hiç değil. power leveling yapan sitelere de bakarsanız 200 dolardan aşağı 70 yapmazlar 15 günden aşağı süre vermeyip.

teklifleri bekliyorum hala ;)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...