Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Sonsuzda nasıl kesişir? Allah aşkına adamakıllı bilen biri bana şunu açıklasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 kesişmez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 paralel iki dogru kesismez yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Sonsuzda kesişiyo ya onlar, öyle kabul ediliyo ama akıl var mantık var nasıl kesişsin onlar. cuomd ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 anca sonsuza giden paralel 2 dogruya uzaktan bakarsan kesisiyomus gibi gorunur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ben kabul etmedim oyle bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 kabul ediliyo işte ama kesişmiyo kabul eden sarhoştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 sonsuza giden herşey aynı yere gider yani aynı noktaya. haliyle kesişir ama asıl iki paralel doğru arasında sonsuz nokta var ben onu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 olmuş bile. iki paralel doğru kesişmiş. huun sonsuzdan bildirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 huun said: sonsuza giden herşey aynı yere gider yani aynı noktaya. haliyle kesişir ama asıl iki paralel doğru arasında sonsuz nokta var ben onu anlamıyorum. 1 ile 2 nin arasında da sonsuz sayı var ki, o mantık işte orada sonsuz nokta olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Harbiden cuomd nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 çok uzun okuyamadımın kısaltması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 yazdın bence de :D hadi beyler hadi 2 paralel doğru nasıl kesişir ya!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 kesişmez diyoruz kesişir diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Aket-Atum said: huun said: sonsuza giden herşey aynı yere gider yani aynı noktaya. haliyle kesişir ama asıl iki paralel doğru arasında sonsuz nokta var ben onu anlamıyorum. 1 ile 2 nin arasında da sonsuz sayı var ki, o mantık işte orada sonsuz nokta olması. işte o senin dediğin iki paralel çizginin kesiştiği yerde doğru olmuyor. arasında sonsuz mesafe olan iki paralel çizgi zaten sonsuzda üst üste binmiş oluyor. burdan şunu anlıyoruz. matematik dediğin benim gibi hiç bi halt bilmediği halde ağzı laf yapanların sanatıdır. öeh deme, çok gral bi matematikçi vardı meşhur, neydi adı, dediğim gibi hiç bi halt bilmeyen bir adamım, bak ne kadar tutarlıyım. neyse o adam demişti sanırım, matematik bir soruyu çözmek için 10 yeni soru ortaya atmadığı zaman matematik olur diye. kk yatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 benim bildiğimde kesişemez valla mantıkende öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 voltranda öle diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 kesiştiğine eminim. nasıl olduğunu merak ediyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 daha "sonsuz"un bile ne olduğunu tartışmadan paralel doğrular kesişir mi diye tartışmak saçma. çok merak edeniniz varsa http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080606103635AASiGo3 adresinden baksın, bahsedilen teorileri bulup okusun. bana sorarsanız sonsuz ve uzay gibi tanımlarınızı denkleştirin, bir teori seçin, gerisi kolay. ayrıca bu konunun yeri bilim&teknik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ya ben sana sonsuz ne demiyorum, sonsuzu tartışalım da demiyorum, bilen biri bir anlatsın şunu dedim aklıma ilk patick geldi açtım başlığı. ama tabi bilumum uykusu gelmiş ama uyumamamkta kararlı patiler cirit attı başlıkta "yok!" "olmaz!" "mantıksız!" diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 paralel çizgileri nerde çizdin? öklitin aklının aldığı kadarıyla, önündeki bir kağıda iki tane paralel çizgi çizersen, o iki paralel çizgi sittin sene birleşmez. dünyadan yola çıkıp 12312r13123 zırtrilyon ışık yılı uzağa gidersen, öyle bir yere gelirsin ki paralel iki çizgi çizmen imkansız hale gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 yaw sonsuza kadar çizgiyi kim çizecek arkadaşım.. dünya bile çizgi çizgi değilmiş, öyle değilmiş biz gördük.. neyse, sizi sonsuzluğa daha yakın bir yer olan bilim ve teknik bölümüne şutluyorum.. bi de oradan bakın bakalım, tersten nasıl gözüküyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 birleşmez, bir rivayete göre sonsuzda birleşir, sen ona birleşme dersen tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 doğruların boyu sonsuza yakınsadığında aralarındaki mesafe görmezden gelinecek kadar ufak kalıyo, bu yüzden çizgiler üstüste binmiş sayılıyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar