Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

spongebobsquarepants

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hayatımda izlediğim en iyi/komik çizgifilmlerde ilk 5 e rahatlıkla girebilir... hatta bir düşüneyim
Ren&Stimpy, Rocko's Modern Life, Simpsons, Spongebob, Animaniacs yok yok kesin girer yani... muhteşem komik[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
sanırsam kedi eek i yapanla aynı adamlar bunu da yapanlar...kısaca saçmalıkta üstlerine yok...
özellikle o deniz yıldızı arkadaşa hastayım...tam olmuş yani geç intikal meselesi... :D[signature][hline]Trust hurts, betrayel kills...
İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen.

Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki:
ayrıca benim adım thomas disease bana komaz
Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bende bayılıyom bazen bir tek onun için nick'in başında 2 saat beklerdim[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
Mesaj tarihi:
abi rocko'nun seslendirmesini yapanlar garip bi şekilde orjinalinden bile daha başarılılardı.

belkide bu kadar çok insana bu kadar çok sevdiren sebeblerden biride budur.

her yerde soruyorum bi daha sorayım
Atv'de çok kısa bi süre yayınlanan bonkers diye bi çizgi film vardı.
hatırlayan varmı?[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz:
Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
Galiba tekrar estireceğim.
Mesaj tarihi:
Evet hatirliyorum, bir polis memuru yada öyle birşey di, hoş bir hatunda vardı, yanlış hatırlamıyorsam. Matrak birşeydi.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
patrick'den ötesi varmı ya :) Hele geçenlerde ki hediye bölümü, beni kırdı geçirdi. Türkçe dublaj da gayet başarılı.[signature][hline]mesela beş
  • Yeni Oluştur...