lizardking Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 gördüğüm en saçma sapan çizgi film. yaptıkları saçmalıklar güldürüyor.. [Bu mesaj darkwingduck tarafından 17 January 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 gayet komik bi çizgi filim .. .hatta hastasiyim .. hatta kendi kendime bolbol "SPONGE BOB SQUARE PANTS , SPONGE BOB SQUARE PANTS " diye şarkisini soylerim ...[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Hayatımda izlediğim en iyi/komik çizgifilmlerde ilk 5 e rahatlıkla girebilir... hatta bir düşüneyim Ren&Stimpy, Rocko's Modern Life, Simpsons, Spongebob, Animaniacs yok yok kesin girer yani... muhteşem komik[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 abi inanılmaz komedi o çizgi film ya nickelodeon da vardı fakat digiturk de kalktı artik cnbce de izliyorum bazen , çok gülüyorum (:[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Logan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 rocko's modern life'ı anımsatıyo ve süper..
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 sanırsam kedi eek i yapanla aynı adamlar bunu da yapanlar...kısaca saçmalıkta üstlerine yok... özellikle o deniz yıldızı arkadaşa hastayım...tam olmuş yani geç intikal meselesi... :D[signature][hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 hatırlatak tekrar hafta sonları 12:30 daydı sanırım çok kaçık bi çizgi film abi (:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System
nuki Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 bende bayılıyom bazen bir tek onun için nick'in başında 2 saat beklerdim[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
SilverSurfer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 süper valla rocko özlemimizi bi nebze de olsa gideriyo. buarada rockoyu indirdim bi iki bölüm orjinal sesleriyle alışamadığımdan heralde pek gülemedim türkçe dublajlısı kesinlikle daha komik.
Ra_d Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 abi rocko'nun seslendirmesini yapanlar garip bi şekilde orjinalinden bile daha başarılılardı. belkide bu kadar çok insana bu kadar çok sevdiren sebeblerden biride budur. her yerde soruyorum bi daha sorayım Atv'de çok kısa bi süre yayınlanan bonkers diye bi çizgi film vardı. hatırlayan varmı?[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim.
Ra_d Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 yokmu?[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim.
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Evet hatirliyorum, bir polis memuru yada öyle birşey di, hoş bir hatunda vardı, yanlış hatırlamıyorsam. Matrak birşeydi.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Ra_d Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 heyyooooo sonunda buldum!! walla hatırlayan biri buldum! oh be.nerdeyse kendimden şüphe edecektim. benden başka kimse izlememiş diye.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim.
fab Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 patrick'den ötesi varmı ya :) Hele geçenlerde ki hediye bölümü, beni kırdı geçirdi. Türkçe dublaj da gayet başarılı.[signature][hline]mesela beş
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 bonkers.. hatırlıyorum da neye benziyordu pek fazla hatırlamıyorum..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
Öne çıkan mesajlar