Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 hastayim boazim ağriyor su ısıttım limon sıktım fln içtim ama bişeye yaramadi yatsammi yatmasammi die düşünüorum yatiimmi lan cok kararsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 aşık ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 yat 14 saat uyu kendine gelirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 3 yil önce bi kiza aşiktim sonra kavga ettik cok pis 3 yildir konusmuoruz sonrada kimseye aşik olamadim şimdi sevgilim var gerçi seviyorum ama aşk başka bişi be ekmek karnında kelebekler fln ucucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 burun kenarları çok kötü oluyo o kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 sıcak suya bal, limon, karabiber, nane kat iç sonra da yat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 lan ben aşiktim fln uuu içim yanior ben neyleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 montla siç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 başliği kendim açtiğim için spamliyorum afedersiniz asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 beter ol :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 karpuzseven said: burun kenarları çok kötü oluyo o kötü benim direkt burunda humus bitti bildiğin kurudu burun cok kötü bi his veriyor bide enfeksiyon olmuş boaz oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 pastil al... üstüne güzel sıcak bi uyku çek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Mew Mew Squad said: beter ol :/ olsun benim hastaliğim geçicek sen hep böyle kalicaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 demes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 abi ben deliler gibi hasta oldum walla bana uygun olmayan bi tempoda dersere girdim hiç uyamadan 2 gün geçirdim soguk bizim okul üşüttüm sanırım ha iyileşmek için napcaz? -benical al yada tylolhot bagla zararlı falan filan diolar ama iyileştiri temiz -sonra yatmadan once mutlaka mandaina portakal gibi şeyler ye -ardından su ısıt bi tane tam limon bi yemek kaşıgı kadar bal ve karabiber dök iç 2 3 kupa iç -ardından güzelce uyu -sabah bi işin yoksa uyumaya dinlenmeye devam et zorlada olsa çıkma yataktan -sabah çay içiyorsan onada limon ve karabiber koy öle iç -burnun tıkalı ise ya eczanedne nasonex al yada çok sıcak suyu tencere koy burnunla o boş kaynar suyu kokla eger tıkalı değil sadece akıyor ise çok fazla silmeden bırak aksın git ara sıra musluga sümkür -bogazında yutkunuerken acı çekiyorsan pastil al gunde 5 6 tane -ertesi gün gene yat bolca pzt iyileşirsin dimdik olursun -pzt devam ediyorsa sorun hala antibiyotik bagla bioment 12 saat arayla tok karnına iç ve pzt işine okuluna gitme dinlen çok daha fazla dinlen -salı gunu hala iyileşmessen öl zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 ben cok superim lan o senin husnu kuruntun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 kedi yut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 yat 28 saat uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Sir Clexcier said: karpuzseven said: burun kenarları çok kötü oluyo o kötü benim direkt burunda humus bitti bildiğin kurudu burun cok kötü bi his veriyor bide enfeksiyon olmuş boaz oy oy humus? burun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 asinanyavuz said: Sir Clexcier said: karpuzseven said: burun kenarları çok kötü oluyo o kötü benim direkt burunda humus bitti bildiğin kurudu burun cok kötü bi his veriyor bide enfeksiyon olmuş boaz oy oy humus? burun? sümüklerim bitti anlaminda demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 bi daha humus da yiyemicez. asinanyavuz said: Sir Clexcier said: karpuzseven said: burun kenarları çok kötü oluyo o kötü benim direkt burunda humus bitti bildiğin kurudu burun cok kötü bi his veriyor bide enfeksiyon olmuş boaz oy oy humus? burun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 şu an fail oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 yanliş yazmişim evet üstüme gelmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 verimli burunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Nerede kayseride mi kabağa sümük diyorlarmış nereydi ora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar