Mina Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Efet baslıktanda anladıgınız gibi 1 yılı askın zamandır oynadıgım camelot sevdam sona erıyor .. bu sure boyunca beraber oynadıgım..... Haradrim(dopak admin) - Alistar -Ariakan-Mosqi Eledamry-Zegna ve tabiki Guclu(sen karakterini hep deistirdiginden nicklerini takip edemedim) ve dier simdi ismini hatırlayamadıgım arkadaslara cok tesekkurler......yan yana savastık beraber lvl kastık itemlara coktuk ama yeter imdak artık :) hepinize iyi oyunlar baii.... bu arada acct satılıktır ilgilenenler ozelden mesaj atsun... 1-)50 infiltrator 5L1 full mp set ve silahlar ve albion excal de 2-)50 paladin 3L6 full 99 set ve Toa itemları ve mp silahlar 3-)46 minstrel 3L1 full 99 set ve 99 silahı ile 4-)35 friar vaultunda 99 seti hazur ve sidi drop silahı ile..... ve acct ta yaklasuk 5 plat para ve bir nevi itemlar .......[signature][hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 kaca satıyon bana ozelden msg atsana:) bari alb olimde bende baggioyu kesim bana hic para vermewmisti zamaninda. Hiberniada sefil carternas ile oynayacagıma zengin ve yeniliklerden nasibini almış bi charla oynamak daha iyidir sanırım hehe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Gunumuzde 5p'nin pek birsey olmadigini ve sozkonusu infilin ToA itemlardan nasibini almamis oldugunu gozonune alirsak, sefil carternas ile hemen hemen ayni seviyede :) 99 degil de mp seti var sadece.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Selematle kardesim baska oyunlarda sırt sırta carpısmaya devam[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 aha baggio geliyo yeni sifrem postayla ehe email attilar da. valla ben anlamam bi kac plat ayir bana :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Accountum kapali benim, borg'u spamlersiniz artik :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ben bilmem actir acc ni bir ayligina:P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Kardesim benim kal saglıcakla harbi iyi vakit gecirdik hehe :)) Neyse hadi o zaman hosgeldin aramiza :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 La yapmayin etmeyin baslamayin :)) bittimi lineage betasi ?[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 lineage ezik olm[signature][hline]Oski Kivanc Arda - Master Doctor of New Rebel Navy / Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: PiNg, 28 Nisan 2004 19:33 tarihinde demiş ki: Lineage Güzle benziyo Ama DÖĞECEM BAQ ??[signature][hline]Oski Kivanc Arda - Master Doctor of New Rebel Navy / Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Arkadas -ozellikle bu aralar- dengesiz biraz, sebebi bilinmiyor, fazla takmamak lazim. Lineage grafik disinda hicbir numarasi olmayan, daha temel pvp sistemini bile oturtamamis, betadan sonra wipe atmamakla buyuk bir hata yapmis, gayet siradan ve dandik bir mmorpg, 50$ + aylik 15$ verip de baslamanizi tavsiye etmem, siz bilirsiniz tabi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: Baggio, 28 Nisan 2004 20:13 tarihinde demiş ki: Arkadas -ozellikle bu aralar- dengesiz biraz, sebebi bilinmiyor, fazla takmamak lazim. Lineage grafik disinda hicbir numarasi olmayan, daha temel pvp sistemini bile oturtamamis, betadan sonra wipe atmamakla buyuk bir hata yapmis, gayet siradan ve dandik bir mmorpg, 50$ + aylik 15$ verip de baslamanizi tavsiye etmem, siz bilirsiniz tabi. aye captain open betadan önce oynadım ben bi süre, fileplanetta üyelere veriolardı beta account, open betanın son günlerindede oynadım, yine aynıydı herşey[signature][hline]Oski Kivanc Arda - Master Doctor of New Rebel Navy / Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Ahh bu arada artık daoc oynamadıgıma gore ... Baggio gibi silik adamların agzını cekmem gerek kalmadı sanırım... Baggio git baska yerlerde bu gereksiz konusmalarını yap amacım oyunu bırakıp .. acctu satabilirsem satmak ... ve hayatıma devam etmek... Senin bu oyunda ya Zet bana 250 gold ver diyipte tailorin kastıgın gunleri hatırlıyorum.... Su mahalle agzını baska yerlerde kullan .... Karakterlerim cok merak ediyorsan Toa dan nasiplenmis paladın ve infilde 4er tane uniq itemlara sahip ve master lvllarıda 3 ... 2 tane sikko charın var die milletin basını agritma .. Senin sayende sende km lerce uzakta olmama rağmen şu lanet forumlara sinirlernip soguyorum.. Seni kim bu daoc forumlarının basına getirdiyse ona da .. Neyse hepinize selametle.....!!!!![signature][hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici ..... [Bu mesaj Baggio tarafından 28 Nisan 2004 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Kimsenin 'agzini cekmen' gerekmiyordu zaten, oynayip oynamamakla ne alakasi var Paticik Forumlari'nin, GOA'da gm falan degilim ben, lol. Mesajinin kufur sayilabilecek iki yerini editlemek zorunda kaldim, kusura bakmazsin artik silik olmayan asmis insan. Charlarinin birinde 'ToA itemlari ile birlikte' yazdigin icin, infilinde ToA zimbirtilari olsaydi ona da yazardin gibi dusundum, ama senin zeka seviyeni fazla asmadan dusunmem gerekiyordu tabii, cok ozur dilerim. Accountunu satip satmaman beni ilgilendirmiyor yani, orada amacim charlarini kotulemek falan degildi, agzini bozacak kadar tepki vermene gerek yok. Bu kadar dokunduysa silebilirim de o mesajimi. Ben bin tane account trade edip imzama tonla 50 char yazma meraklisi bir insan degilim evet; degil subs sifremi, game passimi bile kimse bilmiyor. Yerlesik bir charim oldugu icin de tradeskill, housing ve benzeri aksiyonlara girebiliyorum, gayet de memnunum o 'sikko' charlarimdan. Turklerden yardim isteyince de en ufak birseyde boyle kafana kakiyorlar iste, onun icin artik kimseyi Hib'e almaya calismiyorum zaten farkindaysan. Lalu, Asca ve simdi de senden gordugum muamele yeterince ders oldu bana. yabancilar en azindan insan. (Bu arada suan iyi kotu param var, zamaninda gayet guzel muhabbetin olan bir insana bir 250g verdin diye bu kadar icine oturup pisman olduysan yazin acc'u actirdigimda veririm sana 500g falan, yeter ki transfer etmenin bir yolunu bul, hic sorun degil.) Ben dogru bildigim seyleri yaptigim ve kendime denk/kendimden ustun gordugum insanlardan elestiri/tepki almadigim surece kimin hakkimda ne dusundugunu pek sallayan biri degilim acikcasi, onun icin fikirlerimi benimsemedigin yerde -seviyeyi dusurmeden- tartismak disinda bu tip sacma sapan mesajlarla saldirmazsan sevinirim.. Aslinda ben sevinmem, tamamen kendine iyilik etmis olursun, bosuna vaktini harcamazsin. haydi hoscakal, yeni oyunlarinda basarilar. ps: Hangisinin mahalle agzi oldugu acikca ortada, lol.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Ahh ahh mesafeler....[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mancunian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Valla nasil oldu acildi burasi haberim bile yoktu , takilmiyordum bile user passimi bile hatirlamiodum ismim gecmis ufak capli bi msg atiyim dedim.Birincisi senin insanlari cagirman hibe ne kadar etkiliyor merak ettim ? sahsen yazdigin cumlenin hemen arkasindan benim ismim gecmesi insanlarin kafasinda ne benim , senin cagirmanla bi yere gelicegimi , nede senin bi yere cagiricagin anlamina gelmemektedir onu belirtiyim..ikincisi , acikcasi ayni serverda ayni realmda oynanamamiz hatta ayni guildde oynamamaz zerre kadar umrumda bile degil , o yuzden senin de umrunda olmamasini ismimi bile buralara yazmamani dilerdim.3 uncusu bahsettigin ders alma olayi , ev muhabbetinden mi bahsediyorsun ? insanlarin kendi acclariyla neler yapicagi seni yada bir baskasini ne zamandan beri ilgilendiriyor? (Bilmeyenler icin acikliyayim hib/exc turkler olarak toplanip ev alicaktik , evi parasi olanlar alip butun turkler kullanicakti) yok eger respec stone dan bahsediyorsan hadi onu da acikliyim ingilizce olarak hem less hem ben acikladim yeterli olmadi heralde , o raidden 3 tane respec stone dustu ben lorand ve biri kazandi hatirlamiyorum , lorandin ihtiyaci vardi ben zaten alvira icin lottolamistim , lorandin ihtiyaci olmadigini anlayinca guilddeki (raide katilan ve ihtiyaci olan birine verdik) alvira ya da cash lazim oldugu icin kendi cm a koydum , bunlardan mi ders cikardin merak ettim , eger bende bir problem varsa oyundaki diger turkler ve yabancilarla nasil anlasabiliyorum? o yuzden evvel zaman icinde olan bir olayi oturupta burda benim charimi agzina alarak konusman cok komik geldi , benim sahsen kimseyle problemim yok olmadi da , genelde pek umursamiyorum bu oyundakileri bi kac insan haric , o yuzden sende cok fazla duygusallasma , ha eger senin su huyundan ders aldim ben diyorsan neyden ders aldigin neler yasadigimiz / konustugumuz acikcasi umrumda bile diil , sahsen son konusmamizdaki cumleleri hatirlamiyorum bile , o yuzden benim kirk yilda bi ilgilenmeye basladigim bu forumlarda ismimin ne senin agzindan nede baska birisinin agzindan gecmesini istemiyorum , sanirim gorevli olarak bunu engelleyebilirsin di mi ? hoscakalin (Asca) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mancunian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Ha bu arada gozumden kacmis , Mossun yazisini editlemissin , kufur sayilabilecek diye , senin yazilarini neden kimse editlemiyor ? 'yabancilar en azindan insan' ? madem bu kadar terbiyelisin , bu lalu bana ve moss a yapilmis bi hakaret degil mi ? neyse neden bu forumlara takilmadigimi anladim ,gerci benim hatam kimse beni tutmuyor iyi hos. insanlarin arkasindan konusma baris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Yok lem bende edit filam baktım berk i editlemis yanlıs anladın.. Ama ben bu tartısmalara daha once girdim bagio ile ondan bulasmıom ne dersem diim farkmıyor bi oyun yuzundende kasmıyorum varsa bi sorun yuzume solenir arkamdan yada burdan kim ne demis baglamaz amaan yine konusmaya basladık editleniriz allahıma[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Nie herkes acaba aynı seyden şikayetci ? hmm bi dusunelim birilerinin kişilik problemi var sanırsam...RIM RIM RIM...[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Lem kel sen git sorumlu oldugun yerde konus gecen kitlerim filam diyodun kitleyelim mi lan simdi sana ha ?[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 gelde kitle la gelde kitle iki alla alla ..ama sen duuurr ben gelicem kitlemeye sana..[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Kac kisiyle gelecen ?[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 tek basima gelicem zaten 10 kilo adamsin yarısı boşa gidicek sende biliosun ..hayret bisey ya nedir ya allaan NİVBİSİ..[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Hmm iki elde 1 er kilodan 2 tanede sise oldugunu varsayarsak [tabeki combattan once] 12 kiloyum.....[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar