Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dayanamayıp açılan poi başlığı

cerebralis

Öne çıkan mesajlar

efem gayet sıkıntıdan açılan bi başlıktır öncelikle belirtiyim..
spora mı açsam buraya mı karar veremedim

neyse önce poi yi anlatayım ben.
kökeni yeni zelandaya dayanır poinin.o zamanlar savaşa hazırlık ve üst beden kaslarının gelişimi için daha büyük ağırlıklarla maori kabilesince kullanılan poi,zamanımızda hem bi dans,meditasyon için kullanılırken hem de yine üst beden kaslarının gelişimine yardımcı olur..(bi ara madonnaya dönüyodum nerdeyse o ara bıraktım bi süre:D)
zamanla birçok çeşidi çıkmıştır glow,fire,led,flag....
juggling başlığı altında türlü hokkabazlık sınırları içinde sayılabilir aslında.
ellerinize aldığınız poileri çevirmeye çalışırken konsantrasyon beyin ve vücut uyumu falan derken zihinsel olarak da egzersiz yapmış oluyosunuz aslında
bi de arkada hafif trance,psycedelic,triphop artık ne tarz isterseniz bi de müzik olursa tadından yenmez..
izlemesi ayrı bir zevktir ama çevirmesi çok daha ayrı..
benim de ilk yorumum gibi beni izleyen insanlardan da aldığım tepki aynı..''ne var lan bunu çevirmekte!!''
:)
buyrun izleyin derim
ha ayrıca bilginize arz ederim
(kendi videomu çekince bilare halka arz ediiciim 54655252 tane fotoğrafa rağmen henüz bi videom yok:( )
iyi seyirler

poi girl on fire

bu da idolüm utahhh:)
Sosyal ağlarda paylaş

Estel_Anorien said:
eski kız arkadaşım poi çeviriyordu. baya da başarılıydı. ben de denemiştim çevirmeyi. ciddi vücut kontrolü ve konsantrasyon gerekiyor değişik hareketlerini yapabilmek için. istiklalde ben didgeridoo çalmıştım o da poi çevirmişti iyi para kazanmıştık. :)

o koca top gözüme girdi..
bi dahada denemek istemiyorum ama stik en güzeli 3 sopa
salla salla dur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...