cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 efem gayet sıkıntıdan açılan bi başlıktır öncelikle belirtiyim.. spora mı açsam buraya mı karar veremedim neyse önce poi yi anlatayım ben. kökeni yeni zelandaya dayanır poinin.o zamanlar savaşa hazırlık ve üst beden kaslarının gelişimi için daha büyük ağırlıklarla maori kabilesince kullanılan poi,zamanımızda hem bi dans,meditasyon için kullanılırken hem de yine üst beden kaslarının gelişimine yardımcı olur..(bi ara madonnaya dönüyodum nerdeyse o ara bıraktım bi süre:D) zamanla birçok çeşidi çıkmıştır glow,fire,led,flag.... juggling başlığı altında türlü hokkabazlık sınırları içinde sayılabilir aslında. ellerinize aldığınız poileri çevirmeye çalışırken konsantrasyon beyin ve vücut uyumu falan derken zihinsel olarak da egzersiz yapmış oluyosunuz aslında bi de arkada hafif trance,psycedelic,triphop artık ne tarz isterseniz bi de müzik olursa tadından yenmez.. izlemesi ayrı bir zevktir ama çevirmesi çok daha ayrı.. benim de ilk yorumum gibi beni izleyen insanlardan da aldığım tepki aynı..''ne var lan bunu çevirmekte!!'' :) buyrun izleyin derim ha ayrıca bilginize arz ederim (kendi videomu çekince bilare halka arz ediiciim 54655252 tane fotoğrafa rağmen henüz bi videom yok:( ) iyi seyirler poi girl on fire bu da idolüm utahhh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 3 tane mandalinayı alıp çevirsek oda juggling olmuyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 neden olmasın eğlendikten sonra ha bide çevirebildikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 oha süper. ayrıca ilk videodaki kızın vücudu ciddi güzeldi (ince bel vs sporcu bedeni yani başka bi maksat yok asda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 eline ne alip cevirirsen juggling olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 aquila said: eline ne alip cevirirsen juggling olur. tööbe de:D valla gerek 3 top gerek poi acaip bi meditasyon ayrıca eğlence biçimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 eski kız arkadaşım poi çeviriyordu. baya da başarılıydı. ben de denemiştim çevirmeyi. ciddi vücut kontrolü ve konsantrasyon gerekiyor değişik hareketlerini yapabilmek için. istiklalde ben didgeridoo çalmıştım o da poi çevirmişti iyi para kazanmıştık. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ben anlamadım o ateş bir sopanın ucunda mı yanıyor yoksa zincirin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Estel_Anorien said: eski kız arkadaşım poi çeviriyordu. baya da başarılıydı. ben de denemiştim çevirmeyi. ciddi vücut kontrolü ve konsantrasyon gerekiyor değişik hareketlerini yapabilmek için. istiklalde ben didgeridoo çalmıştım o da poi çevirmişti iyi para kazanmıştık. :) o koca top gözüme girdi.. bi dahada denemek istemiyorum ama stik en güzeli 3 sopa salla salla dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 o ateşli kısım zincir gibi birşeyin ucunda asılı duran bir top aslında. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 oha utahh azıo :) ama yoyo güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 2.40 4.20 4.40 deliriyo utah, izlemesi cok guzel, adam bildiin invoker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 irenikus said: ben anlamadım o ateş bir sopanın ucunda mı yanıyor yoksa zincirin mi zincirin ucunda kevlar denen bi kumaş var o yanıyo parafinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 o utah çok başarılı ya. ama daha iyi bi parça daha gzel olurmuş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 utahın biçok kaydı var böyle biçok da şarkı:) bi de bu zayıf kalıo diğer performanslarının yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 eğlenceliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Poiyi görünce direk aa poisoning skili zehir assasination vs gibi bişey kesin diye geldim ama feci ... olduğumu hissediyo gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ben de öyle sandım ismi görünce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 3 top çevirmenin neresi insanı medite etmeye yarıo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 konsantrasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 daha çok stres olurum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 öğrenme aşaması biraz yorucu evet.ama öğrendikten sonrası işte eğlenceli kısmı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Edinmek isteyen Türkiye'ye http://www.homeofpoi.com adresinden getirtebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 tail poi isteyenler de yani bööl kuyruklu renkli falan bana danışabilirler.çokçok uygun fiyata kendi zevkinize göre sipariş üzerine temin ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar