aritra Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 bi sorunum var. bikaç oyunda oldu bu. oyuna giriyorum, farklı çözünürlüklerde de deniyorum ama yine de oyun ekranının tamamını göremiyorum. o nasıl diyenlere; Attached files
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Ben cevabi bilmiyorum ama cevap verecek kisi icin isletim sistemin, ekran kartin ve monitorun onemli. en basta crt mi lcd mi onlari yazmak lzm. birde emin olmamakla beraber panel scaling cozumleriyle alakasi olabilir gibi geliyor.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 sürücü kaynaklı bi problemdir bu ya büyük ihtimal :) ekran kartı sürücüsünün yanında bi de ekran sürücüsünü de kurcala.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 KHaRoN said: Ben cevabi bilmiyorum ama cevap verecek kisi icin isletim sistemin, ekran kartin ve monitorun onemli. en basta crt mi lcd mi onlari yazmak lzm. birde emin olmamakla beraber panel scaling cozumleriyle alakasi olabilir gibi geliyor. +1 Scaling gibi ama I need more data.
aritra Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 philips 190G monitor, radeon x550 ekran kartı, windows xp sistem. crt lcd neydi unuttum ama ince bişey bendeki.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Scaling sanırım. Catalyst'den düzeltebilirsin.
Öne çıkan mesajlar