aritra Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 bi sorunum var. bikaç oyunda oldu bu. oyuna giriyorum, farklı çözünürlüklerde de deniyorum ama yine de oyun ekranının tamamını göremiyorum. o nasıl diyenlere; Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 yok mu bilen, yetişiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Ben cevabi bilmiyorum ama cevap verecek kisi icin isletim sistemin, ekran kartin ve monitorun onemli. en basta crt mi lcd mi onlari yazmak lzm. birde emin olmamakla beraber panel scaling cozumleriyle alakasi olabilir gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 sürücü kaynaklı bi problemdir bu ya büyük ihtimal :) ekran kartı sürücüsünün yanında bi de ekran sürücüsünü de kurcala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 KHaRoN said: Ben cevabi bilmiyorum ama cevap verecek kisi icin isletim sistemin, ekran kartin ve monitorun onemli. en basta crt mi lcd mi onlari yazmak lzm. birde emin olmamakla beraber panel scaling cozumleriyle alakasi olabilir gibi geliyor. +1 Scaling gibi ama I need more data. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 philips 190G monitor, radeon x550 ekran kartı, windows xp sistem. crt lcd neydi unuttum ama ince bişey bendeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Scaling sanırım. Catalyst'den düzeltebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar