ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Patch 3.0.3 Soon Release Evet Gelecek Patch Diye düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Daha çok patch gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 nerf retri pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Feci küfredicem... Heryerde aynı geyik. Nerf palas felan. Sanki biz salağız, OP kalalım diyoruz... Tamam dpsimizi bizde yükseltsinler istiyoruz ama böle 3 vurştada adam öldürmeyelim de diyoruz... Baydınız yani bikbikbik hep aynı espri... Biraz çözüm üretin, bence şöle olsa daha dengeli olur felan. Azıcık beyninizi kullanın. Kestirip atmayalım, forumda, üzerine tartışılacak teori olsun... Ha sadece palamı? Ben gayet beni kesen rogue gördüm? Stundan çıkamadım... Metamorphosisde yardıran lock gördüm. Neden bunlar gündemde değil? Takıntımı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 takıntı olması normal, su an retri pala'nın dengesizligi her hali ile ortada. oyle olmasa zaten bu kadar laf gelmezdi :) niye sinirlendin ki bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 ben bir waryor / rog kullanicisi olarak ( eskiden öyleydim yani şimdi ara verdim) her daim palalarin nerflenmesini istiyorum ve bu konuda blizzarda baski yapiyorum !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 retardins asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Rotweiler said: Feci küfredicem... Heryerde aynı geyik. Nerf palas felan. Sanki biz salağız, OP kalalım diyoruz... Tamam dpsimizi bizde yükseltsinler istiyoruz ama böle 3 vurştada adam öldürmeyelim de diyoruz... Baydınız yani bikbikbik hep aynı espri... Biraz çözüm üretin, bence şöle olsa daha dengeli olur felan. Azıcık beyninizi kullanın. Kestirip atmayalım, forumda, üzerine tartışılacak teori olsun... Ha sadece palamı? Ben gayet beni kesen rogue gördüm? Stundan çıkamadım... Metamorphosisde yardıran lock gördüm. Neden bunlar gündemde değil? Takıntımı var? adam fena patlamış; abi sakin, kaale alma sen onları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 retriler çok güçlü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 O değil de ret paladini nerflemeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 bu paladinler çok rererö olmuş. N-E-R-F lazım babss. şaka bir yana nerflemeyin lan paladin kasacaktım ben. sadece stundan çıkmak için diğer tüm classlara Hand of God diye bir skill verilsin, rabbim bizi çekip çıkarsın o stundan. trinket cd'de yakalanırsak bırakıyoruz çünkü klavyeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 geçensene ilk 2.0 yamasında mıydı yoksa tbc'den önce ilk druid talent fix'indemiydi, o dönemler druidler sağlam overpowerdı diye hatırlıyorum sanki sonra :) sonra sakinleştirdiler hayanvancığı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyrwenn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 yahu 1-2 patch daha beklesin nerf... daha bunca aylık intikamımı yeterince alamadım rogue lardan resto druidlerden.. bi dur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 N-E-R-F N-E-R-D-S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 N-İ-D-A-L-A-P + F-R-E-N Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 tamam dogru diyosun.. demon lock meta açıo 300 500 vurabiliosun.. fire mage zaten hop orda hop burda bide knock back verdiler yakalayamiosun bi adam gibi.. rog stealth olmadan sheap shot atio disarm cakıo.. arms warriorum hunter rog alayı disarm cakıo biz ne yapam paladinde 55 sn stun vuruyo sen ona dönüyosun kanat açıo bubble açıo tiheey... düzenleme lazım açıkcası.. ben paladinle rep atıorum hap arkasına judgament stun aban sonra kanat manat elema binekten inemeden ölüyo.. bu mudur pvp mantığı buda garip hani.. düzenleme lazım açıkcası... neden warrioru iyice healer bağımlısı yaptılar ona canım sıkılıyo bu aralar (td) paso bi CC paso bi disarmdır sudur budur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Rotweiler said: Feci küfredicem... Heryerde aynı geyik. Nerf palas felan. Sanki biz salağız, OP kalalım diyoruz... Tamam dpsimizi bizde yükseltsinler istiyoruz ama böle 3 vurştada adam öldürmeyelim de diyoruz... Baydınız yani bikbikbik hep aynı espri... Biraz çözüm üretin, bence şöle olsa daha dengeli olur felan. Azıcık beyninizi kullanın. Kestirip atmayalım, forumda, üzerine tartışılacak teori olsun... Ha sadece palamı? Ben gayet beni kesen rogue gördüm? Stundan çıkamadım... Metamorphosisde yardıran lock gördüm. Neden bunlar gündemde değil? Takıntımı var? ? çözüm için ilim irfan sahibi olmaya gerek yok. burst dmg düşücek, zamana yayılcak biticek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 İyi oldu iyi, milletin biraz retri paladinleri tekrardan hatırlamaya başlaması gerekiyordu, bakınız gayet iyi bir şekilde hatırlandılar. Artık kimse unutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 bu ne şimdi? cevap olarak "bir gün feral druidlerin pençelerini gözünüzde hissediceksiniz nihohooho bizim de günümüz gelicek" mi demek lazım? alla alla ya hayır nasıl içinize oturmuş yav anlamadım. feral druidler ezikler dps olarak genelde ama ben bile bu kadar hırslanmadım yav :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Feral druid ve ezik dps? Şaka yapıyorsun sanırım? Hayır ciddi söylediysen benim mesajım biraz şaka eğimliydi, ha eğer şaka yapıyorsan sorun yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 şaka yapmıyorum. dps de rotasyonumuz belli ama hiç bir raidde üst sıralarda yer alamıyordum. şimdi patch sonrası denemedim tabii. ama senin şaka amaçlıysa ok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Ok ok sorun yok, feral druid ler kardeşimdir :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 o değil de hani biz acaip dps yapıcaktık roguelarla yarışıcaktık o noldu yav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 yalan onlar yalan devir paladin devri ışığa dogru yol alicaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 kasmayın. blizzard klasik pala çılgın buffliyor. 2 patch sonra nerfliyor. aynı boku tbc gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar