balon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 arkadaşlar dokusuz kumaşların hijyen için kullanılanlarıyla ilgili bir ürün üzerine yoğunlaşıp , araştırma yapıcaz. ( nonwovens of hygiene konumuz ) dokusuz yüzeylere ben örnek vereyim , pedler , ıslak mendiller , ne bileyim bebek bezleri , medikal olarak ameliyat maskeleri , bazı halılar falan . özellik olarak geri dönüşüü yüksek olan ürünler bunlar. ben şu kadarını söyleyeyim arkadaşlar , farklı bir şeyler arıyorum . yok pedidir , ıslak mendilidir falan araştırılan şeyler. medikallerle ilgili hijyen varsa ben bununla pek ilgilenmiyorum , daha farklı şeyler arıyorum ama onla ilgili düşünceleriniz olursa da söylerseniz bizzat projeme dahil edeceğim .çünkü medikalle ilgilenen arkadaş var . ardeth tekstille ilgili bir şey merak edersin hijyenle ilgili belki asfa yardım edin abi hehe. ne gelir aklınıza hijyenle ilgili dediğim tipte tekstil ürünlerine örnek olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Sizin aklınıza benimkinden fazla gelmiş, pas diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 ahah aynen, sayilanlar disinda aklima bisey gelmedi simdilik. belki makyaj temizle pamuklari mi denir nedir onlar olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Arkadaşlar hemen yılmayın hepinize hitap edicek projelerim elbette ki var , yeni konumuz : sportswear araştırmalarımdan elbette ki sizleri de haberdar edeceğim , sporcu konusu olarak neleri merak ederseniz , neyi teknik olarak araştırmamımızı ister ve beklersiniz kayak sporu ya da dalmayla ilgili vs .( örnek olarak başka mesela ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 paraşütle atlama ve dağcılık kıyafetleri belki ilginç olabilir, basınç ve hava koşulları göz önüne alındığında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 güzel , we'll consider. başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 kis sporlari icin, insani sicak tutan, hafif, terletmeyen, hava alan seyler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 iç kısmı az biraz uğraşla çıkartılıp atılabilecek spor ayakkabılar.. ama içi çıkacak, adidasta çorap gibi bi kısım çıkıyordu sadece.. bölece ayakkabı kokusu vs kalmayacak. cep telefonu dalgalarını geçirmeyen kumaşlardan yapılma boxerlar!.. çocuğunuz olması için kolay kullanımlı ama tamamen su geçirmez çuvalcıklar.. teknolocik aletler için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 harika . ama şu an insanların kısır kalmasını pek önemsemiyorum , fikirler fantastique , lakin ayakkabı ve dağcılık ön planda giden olaylar . başka canım :) edit : ilk konuya da bekliyorum dasaa , arkadaşlar .evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 hava geçiren, su geçirmeyen gora-tex ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 çok güzel .biraz da dağcılık elbiselerine giriyor aslında .güzel bir derleme olabilir . başka hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 oha taha türkçeyi unutmaya başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Bayanlar , pudra sürmelik ponponlar var ya . onların özel bir adı var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Tekstil müh. demi okuyorsun? Pamuklu zımbırtılarda hijyen ile ilgli bişeyler arıyorsan üretim aşamasına bakmayı dene. Mesela Organik Pamuk. Bazı teksil firmaları artık randıman bazında pamuk alımından vaz geçip organik pamuk denilen bir zımbırtıya geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 o zımbırtı her konuda olduğu gibi özellikle amerikanın national park vs tarzı yerlerinde aktif ben tekstil mühendisliği öğrencisiyim , pamuklu tarzlarda ilgilenmiyorum . dokusuz yüzeylerle ilgili konum . organik tekstil materyalleri konusu apayrı , sağol ama güzel bir konu o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 biraz daha dayanıklı olurlarsa ve fiyatları uygun olursa eğer gıda ürünleri paketlemede, özellikle şeker vs gibi hava ile temasın önemli olmadığı hatta hava ile temasın ürün açısından avantaj olduğu şeylerde tercih edilebilir, taze ekmek paketleme gibi mesela, naylon içinde hamurlaşıp kalır o ekmekler. hem geri dönüşümü de yüksek olur. çeşitli poşetler(kesin vardır gerçi), takılıp çıkartılabilecek büyük kulaklık kılıfları, alakasız ama yanmazı ucuz olursa iyi bir ısı yalıtım malzemesi olabilir sanırım. kesin reklamcılıkta da kullanılabilecek bişiler vardır.. çok daha basit şeyler de geliyor tabi aklıma, mesela topluca bilgisayar kullanılan alanlar klavye örtüsü vs gibi daha önce yapılmış şeyler. eğer bunun sadece yağ çeken versiyonu yapılırsa (yapılmışsa ya da) bayağı işe yarayabilir bak o.. tabii konu ile yakından uzaktan alakam, bilgim vs. olmadığı için çok feci düşünce ishali ile çıkartıorum bunları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 film-streç olayları abi apayrı bir dünya ve ben onlara henüz yetmiş değilim ama mutlaka vardır çeşitli filmlerle ilgili izolasyan ve yalıtım malzemeleri projeleri . gore-tex sports wear için proje konum oldu . [spo]Gore-Tex materials are typically based on thermo-mechanically expanded polytetrafluoroethylene (PTFE) and other fluoropolymer products. They are used in a wide variety of applications such as high performance fabrics, medical implants, filter media, insulation for wires and cables, gaskets, and sealants. But Gore-Tex is best known for its use in protective rain wear. The simplest sort of rain wear is a two layer sandwich. The outer layer is typically nylon or polyester and provides strength. The inner one is polyurethane, aka PU, and provides water resistance, at the cost of breathability. Early Gore-Tex fabric replaced the inner layer of PU with a thin, porous fluoropolymer membrane (Teflon) with a polyurethane coating that is bonded to a fabric, usually nylon or polyester. This membrane had about 9 billion pores per square inch (around 1.4 billion pores per square centimeter), each of which is approximately 1/20,000 the size than a water droplet, making it impenetrable to liquid water while still allowing the smaller sized water vapour to pass through.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 nonwovenla ilgili de : adult diapers afsaf . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar