Hakw06 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Selam arkadaşlar ben closed betadan beri bu oyundayım Axe Bite Pass serverında Chaos Chosen charım var level 40 ismim Warhurst Bloodseeker bir çounuzu görüyorum battlegroundlarda Ex Parte guildi :D BLOOD guildindeym serverın en ii 3. dest guildi... Sadece bni olurda görürsnz türk olduumu bilin istedm ismim yabancı ama.Destruction olupta guildmze girmek isteyen varsa veya axe bite passte dest türk yokmu dien varsa bn ve birkaç kişi daha var sanırım fazla rastlamasamda... böle bir warhammer forumu açtıınz içnde teşekkür ederim paticik hepinize iyi oyunlar ve bol WAAGGHHH lı günler dilerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 karsi tarafa da lazim bir turk guildi. isin zevki ciksin, atisalim, topic kapatma, yorunge filan olsun. bu yonu eksik kaliyor bu oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakw06 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 açıkçası o yüzden deil ama evet birazda destruction tarafındada türkler tarafından bir girişim olsun die bu serverda destruction oldum belki bu şeklde duyuru yaparak bzm tarafada adam toplar karşılıklı kapışırız.. düşüncem buydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 yok ben senin postuna karsi olarak yazmadim bunu. gercekten guzel oluyor boylr atismalar. wowda pek bi player bazliydi bu is. rvr ortaminda guild kapismalarinda oyunda kan govdeyi goturur. forumda da devaminda gayet zevkli olur. dest tarafinda bizim server da oynayan bir tek sensin galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakw06 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 ben kardeşim ve bir kaç arkadaşım daha var ama saırm order trafındaki kadar fazla deiliz.. ama fazla olsak gerçekten çok ii olurdu yani hem order hem dest bir serverda toplansa ii oludu aynı burnng legionda olduu gibi wowda ilk zmnlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 sc de sardius nickli bi wp görürsen uzak dur yakarım canını:p şimdi buraya mesaj yazıp " seni defalarca kestim " de deme yine yakarım canını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakw06 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 valla görürsem acımam keserim :D belki kesmişimdirde dikkat etmedim ama cabbar ve venoms i çok görüyorum arkalarda saklanıp fireball fln atmalar var :D cabbarda önlerde runepriestlerden aldıı heallarla takılıo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 olmaz yanlıs görmüşsün cabbar salvation wp dir kendini healliyodur o :) hem salvation olup önde de takılmaz pek ama dps denemiş olabilir :p neyse yazdım seni bi kenara gözüm üstünde akıllı ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 cabbar healer anca benim peşimde koşturuyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakw06 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 valla arkadaşlar onu bunu bilmiyorumda bu serverda orderların oyuncuları çok aktif deil sanırım birçok keepi BLOOD ve WarCry guidli ile ele geçiriyoruz hiç kimse savunmuyor yada savunurken direk yıkılıyorlar aynı şeklde saldırılarıda kolaylıkla geri püskürtüyoruz... gücünüz anca sceneriolara yetio galba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 chaos da adam gibi oyuncu yok. warcry, blood, red zergden ibaret bir valhalla mıdır nedir o adamlar var onlar güzel oyuncu geri kalanlar basit bir zergden ibaret, oyüzden senaryoda sayılar eşit olunca eziliyorlar bide. witch elf>witch hunter vede chaosda melee bolluğu ve maruder varken orderda tank sıkıntısı ve white lion olmaması gibi durumlar chaos için büyük avantaj bir başka etken ise server dinamikleri.Bu server early access de low order buna karşılık 200 kişilik chaos sırasıyla başladı denge ancak releaseden 10 gün sonra kuruldu dolayısıyla orderda kale çart curt gibi zaman kaybıyla uğraşacak adam sayısı az herkes 40 a kitlenmiş durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 evet order tarafında melee sıkıntısı var blazing sun olmalıydı mesela en basında:) mevcut bulunan tank sınıflarıda cok tercih edilmiyor. zate şimdiki aklım olsa acardım bi IB. geliyoruz gümbür gümbür işte hele bi millet 35 leri devirsin özellikle ex parte vuracak damgasını axe bite da :p (gaz lazım biraz) mighty nin demesi olmasın dest zergden ibaret :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 blazing sun chosenin miroru ise melee dps beklemeyin.chosen black orcun dps si yanında çok sönük kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 dps önemli değilki, birşeyi değiştirmiyor. önemli olan dirt bag denilen adamların ön safları kırması. bizde geçen akşam 7 tane bw vardı dps in dibine vurur kağıt üstünde ama adamlarda 6 tank 3 shaman 2 squig 1 we vardı üstümüzden geçtiler. close combat bu oyunda çok önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ben dün chosen ile bw leri kesmekten beter ettim:) ölmedimmi öldüm ama yanımda götürdüm:) onun gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 sorun target of target ve asistin olmaması melee de kimi targetladığın belli oluyor dolayısıyla hekes bir hedefe dönebiliyor range dps de herkes ayrı telden çalıyor hepsi on yüz bin milyon baloncuk dps yapıyor ama bir anlamı yok. sonuç itibariyle öyle veya böyle biz kazanıyoruz hele dün akşam 5 40 4 39 lu bir takımı 31 32 ler ile dağıttık şaka gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakw06 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 zaten destin olayı zerg ne bekliosunzki başka oturup taktikmi yapaım destruction demek önüne ne geliosa yık geç demek ben şu ana kadar scenario dışında hiç ezildiimizi görmedm keeplerden objectivelere kadar her yerde orderlar delidanalar gbi koşturuodu etrafta... destructionların tek salaklıı szn tanklara dalmaları sizde arkadan çatır çatır dotluosunz milleti :D knight of the blazing sun gelncede brz szn taraf dengelenir herhalde bzmde adam gibi bir tanka ihtiyacımz var bizde tanklar tanklamaktan ziyade arkadan balta atmayı tercih ediolar veya anında iniolar healerlarda dps yapıo XD... bu arada chosen gayet ii dps yapabiliyor touch of palsy ve sweeping wounds ile birlkte bi kaç kere adama cleave ve tooth of tzeentch spamı ile anında indiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar