SEPHIROTH Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 SEPHIROTH said: Ergenekon Kilitliyorum. .. dermişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Güzel ve katılım ücreti olarak çok uygun bir aktivite izlemeye bile gelebilirim bütün katılıcak arkadaşlarımıza şimdiden başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SEPHIROTH Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 :) kilitlemeyelim lutfen daha davalar baslamadan once biz Ergenekon ismini kullanmaya başlamıştık bile, Tüm oyunseverleri bekliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 kitlenme sebebi; ismi değilde, freeshard olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SEPHIROTH Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Baggio'nun mesajından bu yorumu nasıl cıkarttıgını merak ettım ? Bızı aydınlatabılırmısın mumkunse ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 freeshard yassak ? yassak=kilit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 yanlıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Freeshard = Yasak Freeshard başlığı altından haraketler bence yasak. Ve bana göre fark etmez ama yasak yasaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Freeshard is bad, mmkay! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar