Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RunUO Account Manager

Omur

Öne çıkan mesajlar

ehhehe neden ki runuo hoş yani detaylı metaylı.. tüm skiller açık ama senin düşüncen tabii başkalarınada saygı duymak lazım.. bana o sistemi öms den yollarmısın rica etsem[signature][hline]CursedAge UO Shard
*!You see Omur is attacking to you*
Kayıt tarihiniz: 10 Şubat 2003 00:00
Sosyal ağlarda paylaş

Coder'la Exile için bir AccountUpdater hazırlamıştık zaten.

Onu buldum, bir de php script yazdım ufağından. örnek kod teşkil etmesi açısından yardımcı olacaktır.

AccountManager.zip dosyasını buradan indirebilirsiniz. İçinde üç adet dosya var.

birincisi AccountUpdater.cs:
bu dosya save anında Data klasörü içindeki accountdb.txt dosyasını satır satır okur. satırı boşluklarla ayırıp bir diziye atar. dizinin ilk elemanı ## ise yeni account açar, * ise adı accountu editler, -- ise accountu silecek. dizinin ikinci elemanı account adını, üçüncü elemanı ise account şifresini temsil eder.

burada dikkat etmeniz gereken nokta accountların ve şifrelerin boşluk içermemesidir. bunun kontrolünü php'de yapmanız gerekli. ereg() fonksiyonunu kullanabilirsiniz.

ikinci dosyamız Account.php:
bu sayfada bir listbox var. yapmak istediğiniz işlemi seçiyorsunuz. sonra account adı ve şifresini giriyor ve butona basıyorsunuz.

üçüncü dosyamız AccountManager.php:
bu dosya bir Account.php sayfasında girilen verileri alıyor. ve girdiğiniz bilgiler ilgili şekilde accountdb.txt dosyasına yazılıyor.

burada da web server ile runuo server arasında erişime dikkat etmeniz gerekir. ben aynı makinedelermişçesine yazdım. belki ftp üzerinden yazmanız gerekebilir, bunun için de ftp şifresi gerekecektir. dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

ayrıca ben php.ini içinden track_variables_on olarak çalışıyorum. _GET[] ya da _POST[] metotlarını kullanmaya gerek yok bu şekilde. eğer web server bunu desteklemiyorsa scripti düzenlemeniz gerekecektir.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...