PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 selam, konuyu tam nereye açacağımı bilemedim burayı seçtim =) bir arkadaşım manisa/kırkağaç'ı kazandı meslek yüksekokulu olaraktan. acaba izmir'den servis falan var mı yoksa oraya yerleşmek zorunda mı kalıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 var her kısmın servisi ama genelde manisa kavsagında herkez otostop çekiyor para cep kalsın hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 benim bildiğim hatay caddesinden günün belirli saatleri manisa seyahat geçiyo büyük otobüslerle, sabah öğle akşam üzeri şeklinde olabilir aynen geri getiriyo, servis gibi istediğin yerde inip biniyosun 4 ytl gibi bi fiyatı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Arkadaşlar, Sizin söylediğiniz servisler Muradiye/Bayındır/Rektörlük istikametinde gider, oysa Kırkağaç Manisa şehir merkezine yaklaşık olarak 60 Km daha uzaktır. Eğer arkadaşın oraya taşınmayacaksa günlük 200 km lik bir yolu göze alması gerekiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 bana da çok mantıklı gelmedi her gün oraya gitmek. yerleşmesi gerekecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ben de öyle diyorum da anlamak istemiyo sdfjh neyse teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 funq said: bana da çok mantıklı gelmedi her gün oraya gitmek. yerleşmesi gerekecektir giden manyaklar var emin ol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 tanıdık mı var? :D ya ben manyak demedim ama orada görülüyo bak mantıksız dedim, euehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 200 KM her gün okula gidlir mi lan? Yaşadığım yer + üniversitem <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Ders asmak için iyi bahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Manisa seyahat maksimum garaja goturuyor sanırım orda kalacak arkadaşın. Belki okulda ozel servisler vardır bir ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radreSPetit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 yawwwwwwwww okumak istiyosa eger o arkadsa tasınsın oraya baska care yok eger cok zenginse helikopter zeplin meplin bi şey ayarlasın otobusle cekılmez oyol o gidenleride gormek isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 tamam la vazgeçti zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Abi ne yaptınız izmirden kırkağaca gidip gelinir mi insan biter ya o yolda.En iyisi oraya yerleşmen,gidip gelirsin buraya sık sık zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar