guernica Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paladin forumlarında "ağladınız ağladınız nerflettiniz, mutlu musunuz şimdi?" gibisinden topicler var, yarılmaktayım ahah.Adamlara göre herşey normal aslında rofl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Diğer classlar o kadar çok ağladı ki, hakkaten geldi nerf. Alın yine eski retri paladin geri döndü. Kesin free kill olarak, bunu hak ediyorduk zaten dimi ? Yıllarca buff diye bekledim, şimdi de nerf gelicek beklicez ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oppala Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 hiç bi sınıf stundan çıkarmadan adam kesemezken sizin şu an kesmeniz pek normal geldi galiba sana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 paladin kadar sinir bozucu bir oyuncu altyapısına sahip class yok su oyunda, ne yapsalar qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Roqq said: Diğer classlar o kadar çok ağladı ki, hakkaten geldi nerf. Alın yine eski retri paladin geri döndü. Kesin free kill olarak, bunu hak ediyorduk zaten dimi ? Yıllarca buff diye bekledim, şimdi de nerf gelicek beklicez ha. abartıya gel. ghostcrawlerın postu okumamışsındır bile. sustained dmgda değişiklik yok, pvp burst azaldı sadece. biraz objektif baksanız konulara o kadar açıktı ki bişeyler yapılması gerektiği. ben bile hiç paladin oynamamış halimle betada frostmage hariç herkesi alıyordum çok rahat. inanılmaz burst vardı ve büyük bir kısmı holydi. iyi oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 ediz1 said: paladin lerin rank kismina yeni yazi geliyo artik paladin oyuncularin isminin yanina #isik seni cagiriyor yazisi# eklenicekmis :P allah senden razi olsun sabah sabah ne güldüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oppala Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 paly le karşılaştığınızda yaptığınız pvp değil şu an. player versus stun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Phlox said: Roqq said: Diğer classlar o kadar çok ağladı ki, hakkaten geldi nerf. Alın yine eski retri paladin geri döndü. Kesin free kill olarak, bunu hak ediyorduk zaten dimi ? Yıllarca buff diye bekledim, şimdi de nerf gelicek beklicez ha. abartıya gel. ghostcrawlerın postu okumamışsındır bile. sustained dmgda değişiklik yok, pvp burst azaldı sadece. biraz objektif baksanız konulara o kadar açıktı ki bişeyler yapılması gerektiği. ben bile hiç paladin oynamamış halimle betada frostmage hariç herkesi alıyordum çok rahat. inanılmaz burst vardı ve büyük bir kısmı holydi. iyi oldu bu. 31. talent Blind ile aynı sadece 6 saniye. 41. talent instant attack ve hiç bir ek özelligi yok. 51. talent whirlwind le aynı oldu ve artık verdigi heal şaka gibi olacak. Herhangi bir PvP utilitymiz kalmadı. Healer kesme olanagımız su an icin yok. Bu arada 'mavi'lerin her dediğine inanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 oynadığım 2 yıl boyunca en sinir oldugum community paladinler idi, kimse kusura bakmasın şimdi. guildin healera ihtiyacı varken çıkıp "ben dps paladin olucam" diyen tiplerden tutun, bg'de loh dahil ne kadar cd varsa basıp kesemeyen sonra da bütün bg emote spam yapan tipler falan. sanırım paladinlerin birşeyler kanıtlama isteği ile gereksiz hırs yapmaları bu kadar antipatik gelen. ayrıca; http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=6305241848&sid=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Hiçbir şekilde mitigate edilemeyen attackları fiziksel oldu diye QQ. Kimde var böyle saldırı? Bg'lerin yarısının paladin olması size bişeler anlatmıyor mu?Tek stunda 8k dmg vurabiliyor şu anda paladinler.4k vursun hadi 5k vursun da, 8k nedir ya.11k hp em var pvp gearımla, yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 paladinlerden hiç haz etmedim. üstümüe doğru atılan ışığın savaşçısının canı azalınca balonlanıp koştura koştura kaçması hep antipatik gelmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Kimse kırılmasın herkez gördü o kadr patch geldi buff geldi sınıflara ama paladinin bu patch op olduğu gibi hiçbir sınıf op olmadı.. Adamların antisi yok stun.. hop güm.. siz buna hala buff diyip nerflenince üzülüyorsanız lütfen gidip single player bişilerle uğraşın. hiç bir zaman hybird class gidip pure dps olan bir sınıftan fazla dmg vermemeli yoksa mantık çok basit herkez zaten onunla oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Sevdiğim tek bir nokta var; resto druidleri bir güzel kesiyorlar bir güzel kesiyorlar anlatamam.İzlerken bırakıyorum klavye/mausu, film izler gibi izliyorum çok keyifli asdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Ben diyorum İstanbul Boğazı,... Açıklama yapmışlardı burst nerflenicek biraz diye. Repentance nerfi ne alaka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 yaw olaya bak ne paladin düsmanı varmıs burda boyle ya, balon açıp kaçıyormuşuz kaçarız ne var bunda, e warlock bizi fear dan çıkarmadan keserken herşey güzel dimi, mageleri hunterları yakalayalım diye dönüp dururken kesmek de güzel.. biz 4 yıldır uç kuruşluk dps verirken ki dps demeye utanıyorum, balon açmısız kaçmısız suç, loh kullanmışız ezik olmuşuz... e tabi canım biz balonda kullanmayalım zaten dps de yok biz kendimize heal atıp duralım mana bitene kadar sizde dövün bizi, ne güzel dimi.. He wotlk de su son duruma bakınca evet nerf gerekliydi gerçekten de bu sefer cok abartı olmuş ama cok fazla nerflenceğinide sanmıyorum pvp de ki dengeyi korumak için pvp bazlı nerfler gelecektir, ama therkezin dört döndürüp kestiği pala olmayacağıda ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 paladinle ağlıyorsunuz, warriorlar ne yapsın bütün classlardan rahatca tokat yiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Sparkcaster said: paladinle ağlıyorsunuz, warriorlar ne yapsın bütün classlardan rahatca tokat yiyor? onlarda haklı warrıor u sadece tank yaptılar paladınlere sızden sadece healer olur dedikleri gibi ama wotlk de warrıorlerde bayaa düzelmiş sanırım oynayan arkadaşlar öyle söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Ability acısından en az bilgi sahip olduğum class ret paladin sanırım sırf merakımdan soruyorum Reckoning + crusader strike tarzı big badabomm! build nasıl olur acep tecrubesi paladin varsa bi cvp lutfen :) (8 saniye durationda 2 auto attack 1 crusader strike la yine 3 extra attack elde etmek gayet ölümcül) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Warriorlar iyi bence dün blade storm açan bi variro benide mage arkadaşıda aldı :) ikimizde s4 5-4 tabi biz o an healer a focus tuk :) ben memnunum arklarda fena değil diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Pek anlamam warriordan ama 2 senedir warrior oynıyan arkadaşım rogue rollemeye karar vermişti, şimdi "arms oynıcam wotlk de yemişim rogu" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 hayır kızdığım nokta stun atıp kesiyormuş pala, warlock un beni feardan çıkarmadan kesmesinden ne farkı var bunun? aynı şekilde diğer range classların 2 - 3 hareketle warrıor pala gibi classları daha yanlarına yaklasamadan tek bi kere dokunamadan kesmesinden farkı ne? onlar normal de paladin stun atıp kesincemi anormal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 ben dayak yedim. paladin geliyor, eveet geldi stunı koydu, çok arzuluyum stundan çıkmak istiyorum..bekliyorum..bekliyorum...AHA LAN ÇIKT..öldüm :( dün world pvp denemelerinde 3 te 3 düzledi beni adam balance druidin yeni halini denerken. bende lvl 33 paladinimi kasma yönünde bir ileti olarak algıladım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 IF nin kapısına cıktım yeni DOOMCHICKEN imi deniyeyim diye hemen bi paladin duel attı kabul ettim 3 2 1 *stun* XXX defeats doomchicken *kneel* o_O nası lan? döndüm girdim AH nin önüne yine uğraşılmaz pvp ile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 az önce 3v3'te biz warr + enh shaman + rdruid karşı taraf 2 mage + moonkin. warrior şarj attı ve öldü D: ben kurtları çıkardım, 1 kez stormstrike vurdum öldüm D:, druid ztn direk çıktı bunları görünce D: bu takıma gelene kadar 13 maç hiç yenilmedik, daha sonra bu takımla 4 kez karşılaştık ve hep yenildik. En uzun maçımız da 2dk sürdü sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 bırakın yaw, pala nerf pala nerf X senedir ezerken sorun yoktu. bubble HS cakılıyodu, Mass dispell cıktı onu bile yapamaz hale getirdiler. Blizzde sagoldu vs stun damage i nerflicegine burst dps i nerfliyo, ha bizim kullandıgımız dunya kadar CD var zaten atak icin ya judge ya CS yada DS ha bunlardan 3 unu vurdun/vuramadın adam olmedi bi daha zor oldurursun ki önce yakalaman lazım ... zomg seallar 6-7 k vuruyo ? ne zaman angel wings varken ? yani aslında ne seal ın normal damage i kac 2.5 attack powerla (bt gear self buffed) 1.1k 1.2k non crit ... yani 6-7 K seal yiyosan aslında 3 dk cd li bir PoM-Pyro ! yiyosun ? nerf mages ? ha zaten blizz ! (tekrar) palanın 80 de scale olan ve hatta diger classlardan dps ve burst anlamında geri dusmesine sebep olan (20k+ hp ler oldugu zaman da senin no-crit sealların 1.5k falan vuruyo) 70 e gore optimize edilmemis buildini attı ortaya ... yok simdi zilyon tane adam pala devam edecek Wotlk a 80 de cok uzulecekler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar