hired_gun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 evet canadalıların okadar soğukta donmaktan icad ettikleri bir oyun , bowling ile darti güzel bir şekilde kariştirip kendilerine bir oyun yapmiş adamlar ... bowling gibi 10 frame'den oluşmakta oyun iki takım buz uzerinde boqling gibi ozel bir disk atmaktalar .. bowlingden farklı olarak kukakar yerine bir hedef alanı var [ dışta mavi çizgi , içte beyaz , en içte kırmızı (bulls eye) ].. her takımın oyunculari kendi aralarinda değişerek atış yapiyorlar .. atış yapmayan oyuncular ise disk'in yolundaki buzu paspaslayıp (!?!) buzu eriterek daha kaygan hale getirip disk i hızlandırıyorlar yada yavaşlatiyorlar , yada sağa sola az da olsa kaydırıyorlar ...... amaç her frame'deki atışlar sonunda hedef alanda en çok taşa sahip olup puan almak ... ve atışınız la rakiplerinizin disklerini hedef alanından onlara çarparak çıkarmak ... neyse ekstra bilgisi olan eklesin , bilgi eksiğim yanlışım varsa affola :)[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Curling - igrenç bir spor ... (Bence. Bir de bu spor mu? :P)[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 walla bi kaç kere eurosportta seerediim dedim, üşüdüm :D[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 abi curling sey mi hani bisiy atiolar sora onunu temizliolar flm....cok dandik bisiy spor bile denmez ona ne biliyim felaket [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 25 Nisan 2004 16:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 gayet de akıl gerektiren izlemesi zevkli ve ilginç bi spor[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 ilginç geldi bana[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 curling diince anlamıyo millet buz ustunde tencere yuvarlama die isim takmı$tık biz ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 aha aha aha ahaaaa çok komik[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Ben 3-4 yıl önce izlerdim Ama amaçlarını bi türlü çözememiştim Sağol aydınlattığın için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 gereksiz bi spor bence bayadır var izlemesi de zevksiz oynaması da öyledir büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 hayır k3nk baksana profesor muhalefet sabo gayet akıl gerektiren izlemesi ve oynaması zevkli bi oyun demi$ gerci haklı adam eurosportta curling gordumu kacırmıo yada ne zaman bi gol buz tutsa alıo teflon tencereleri bide süpürge hop eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 snooker'daki kadar taktik var neredeyse ama görebilene[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Super bır oyun bence. Keske burda da olsa. Kesın denerdım. Izlemesı bıle hosuma gıdıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ilginç bişi ;) bende izlediydim bi çok kere... ama benimde kendi taktığım ismi "kaydırmaca"ydı :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 türkiye'de böyle bir imkan olsa ben oynamak isterdim. Bence gayet zevkli bir spor.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Yıllardır imrenerek izlerim. Aslında bi araştıralım olmadı Türkiye'nin ilk Curling Takımını kuralım kafadan milli curlingçi oluruz. : )[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Cok zewkli ama zor...:D[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 bence süper zevkli bi oyun türkiyede olsa direk gider oynarım herifler çılgın gibi hesap yapıyo bi gayayı kaydırırken. taa viking zamanlarında gemilerin güvertesi ıslatılıp kaygan hale getirilerek fırçaları kaydıra kaydıra oynarlarmış geminin tayfa amcaları korsanlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 zevkli, izlenebilir ve oynanabilir bispor yetenek istiyor ve antreman... bende eurosportda izledim hoşuma gitti her sene izliyodum eurosport yok şimdi :P[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 baba araştıralım öncüsü olalım bu sporun.[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 çok eğlenceli bi spor izlemesi zevkli ama oynaması zor olsa gerek[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 danimarkalilarin icadi olmasi lazim o oyunun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Baba kuralımmı iki takım. Söz çamur yapacam.[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Azmo sen bizim kaptanımız ol bize yol göster eğit bizi. Türk Curlinginin öncüsü ol. Ulu önder Azmo![signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 AHANDA! Ulu süpürücü Azmo gelio![signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar