GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 kaynak kaynak tamamen yeni derken ne demek istiyolar merak ediyorum.. oyun dünyasına tamamen farklı bir yenilik getireceğiz yoksa görüntüler mükemmel olacak gibi bir yenilikmi.. daha modern warfare çıkmadan 6. oyunun haberini verdiler cod 4 gibi çıkartmasız falan olmaz umarım aksiyon istiyorum! tabi sniperlı bölümden de bitane olsun.. evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 cod 4 teki termal kameradan milleti avlamak müthiş birşeydi ırak savaşının görüntülerinni aynısıydı ondan tekrar olsun.Hatta ek paket olsun sırf o şekilde oynansın oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 cod4 gibi bile olsa gayet yeterli. cod4 çok iyiydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 hmmm olabilir aslında activision'a isteğini ileteceğim eğer beğenirlerse sana da prim veririz Krusty said: cod4 gibi bile olsa gayet yeterli. cod4 çok iyiydi bence. ben çıkartma isterim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 bunlar da gunluk sut icin inek sagar gibi sagmaya basladilar seriyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Serinin kalitesinin düşmesi olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 FPS bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar