nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 duymak istemedigin cumlelersin butunuyle ne oldugunu bilmek istemeyecegin seysin kokun cumlelerin ve masumu oynaman herseyinden kestirilirdi zehrin olmasa icime akıttıgın sen degilsin ama ruhun tam bi orospu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 oha ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 oha provakatör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 sinirlenmisiz=) iyi olmus =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 iyi anlamda orospu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 forum kurallarına göre banlanman lazım asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 karmakarısık iyice kafam sen yaptın bunu sev onu da veya sunu fark eder mi ona da aynı cumleleri kur onla da terle ıslan birlikte ya da mal mal bak onun da suratına ne fark eder senin icin o su veya bu icini emcek birini aramıyomusun sonucta e haliyle pragmatist olman gerek celismemen icin kendinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 kadınsın sen ben de erkek ama yine de sevismekten baska yapcagımız seyler olsa gerek ........ kendini bilmeden kendin olmaya calısmanı istemek ah evet bu salaklık tamamiyle bana ait roller bicmek kendine orda burda gordugun izledigin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 kotu baslayan bi sabahı daha da berbat ve cekilmez hale getiren agzıma zift tadı çalan yine sensin bagırmak istiyorum olmuyo sesim yok kelimeler yuksek desibelde cıkmıyo icimden usulca soyleyebiliyorum herseyi tum kelimeleri nazik cumleler halinde cıkmak istiyolar benden bagırarak atamıyorum bi anda dusuncelerim de kelimeler gibi saplanıp kalmıs icimde hüzünlü bi periyot sonbaharla baslayan sonbaharla biten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 süperler hayatımda ilk defa böyle bi garip.. akımı olmayan sürrealist denir en uç örneklere.. bu öle bile değil modern ama farklı marjin desek yerinde ama tanımı yok bunun beynimde bende ya da sende. okudum zevk aldım.. dewamını bekliorm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar