Saeros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 kardeşim müziği çok seviyor mcm filan açık duruyor o yüzden genelde salondaki televizyonda dün bu çıktı beraber izledik bitti bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 baya tuttu bu şarkı ya sürekli dönüo mtvde fln deişik remixlerini fln yapmışlar. kesin tek şarkılık biri demiştim ben. one hit wonder misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Saeros said: kardeşim müziği çok seviyor mcm filan açık duruyor o yüzden genelde salondaki televizyonda dün bu çıktı beraber izledik bitti bu kadarabi cidden oyle bi ilerledi ki sonra sevismeye basladik bekliyodum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 octopus said: baya tuttu bu şarkı ya sürekli dönüo mtvde fln deişik remixlerini fln yapmışlar. kesin tek şarkılık biri demiştim ben. one hit wonder misali. jason nevins remixi hepsini dover.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kehribar21 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 bu ne ya?!?! http://www.youtube.com/watch?v=qqOAlKUP4Ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 bu versiyon da iyidir.cıbıl hatunlar yok gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar