eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 GTG die dövme yaptırcam ve yazı karakteri olarak illuminatinin kullandıı yazı şeklini istiorum... adam gibi görebileceim bi site varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 http://www.fonts.com/findfonts/mondosearchresults.htm?st=12&kid=illuminati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 resim şöle bişi olmalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Hı sen ambigram istiyosun, onu düzgün şekilde yapıp gösteren bi site yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 geçen gün yolda yürürken kolunun iç kısmına elementlerin adlarını ambiagram şeklinde(kitaptakinin aynısı biçiminde) yazdırmış bi eleman görmüştüm.Çok güzel duruyodu. nette kesinlikle vardır eger bulamazsan melekler ve şeytanlar kitabının içinde de basılı biçimde olması lazım. edit:yanlış anlamışım..onu yapmak çok zor ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 3 karakterlik şeyin ambiagramı nasıl olur, ne kadar manalı olur bilemedim. Got to Go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 olur olur. melekler ve seytanları okuduysan var orda da air diye. bi site vardı belirli bir ücret karsılıgında istedigin kelimeyi ambigram olacak sekilde tasarlayan. ama coktan unuttum yani 2 sene once bulmustum. biri soylemisti yine senin gibi ambigram dovmesi isteyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ben yapardım lisedeyken çok da güzel olurdu yani uğraşınca yapılmayacak şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 GTG güzel olmaz tekel in Cin şişesinin üstündeki CİN yazısını yap dövme olarak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Afush said: geçen gün yolda yürürken kolunun iç kısmına elementlerin adlarını ambiagram şeklinde(kitaptakinin aynısı biçiminde) yazdırmış bi eleman görmüştüm.Çok güzel duruyodu. ÖSS ye girsin öyle becerebiliyosa =) adamın golunu goparırlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 össde elementlerin adını mı soruolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 aha paralısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar