Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Söylenicek pek bi söz yokki zaten olay herşeyi anlatıyor böle insanların böle yetkilere sahip olup ben herşeyi yaparım bana bişi olmaz tadında davranmalarına cidden sinir oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Dorn said: idam cezası kalkmalı mıydı diye düşündüren olayardan biri işte bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Alexi_Septimus said: Güzel filmdir, evet. Evet iyi filmdir hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Beyin kanamasi gecirtmisler ya yuh!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Ardeth said: Dorn said: idam cezası kalkmalı mıydı diye düşündüren olayardan biri işte bu da Tekrar söylemem de bir sakınca yok. Ölüm dediğin şey bir anlıktır. Gelir, geçer. Ama hapiste yaşayacağı ömür boyu çürüme cezası verilebilecek her türlü idam cezasından daha büyük bir cezadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Rock said: Ardeth said: Dorn said: idam cezası kalkmalı mıydı diye düşündüren olayardan biri işte bu da Tekrar söylemem de bir sakınca yok. Ölüm dediğin şey bir anlıktır. Gelir, geçer. Puhahaha İdamdan sonra "eh bunu da sağ salim atlattık" deyip kalkıp evine dönüyo zaten suçlular. Hey allaam ya, yaklaşıma bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 c/p kapasitende düşüş var. Yazının sadece yarısını c/plemişsin. Zaman ayırıp biraz idman yapsan fena olmayacak. said: Tekrar söylemem de bir sakınca yok. Ölüm dediğin şey bir anlıktır. Gelir, geçer. Ama hapiste yaşayacağı ömür boyu çürüme cezası verilebilecek her türlü idam cezasından daha büyük bir cezadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 La adamı öldürüyosun, daha büyük ceza mı olur? Kafana bi silah dayayalım da görelim bakalım o bikaç saniyede ömrün çürüyo mu çürümüyo mu? İstersen soralım adamlara "bak seni idam edicez, bi anlık, gelip geçecek, ama istersen ömür boyu hapiste de çürütebiliriz seni" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Silah örneğini verdiğin iyi olmuş. Bak olayı şöyle geliştirelim. Karşı karşıyayayız. İkimizde de silah var ve her durumda aynı anda ateşleyebileyeceğiz. Sen tercihini kafama sıkmaktan yana kullanabilirsin, ama ben terciğimi 2top ortasına nişan almaktan yana kullanırım. Silahlar ateşlendikten sonra ben ölüp giderim, ama sen hayatının geri kalanı boyunca öyle yaşarsın. Ne demek istediğimi azıcıkta olsa anlayabildin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Hani hapse atıyoduk adamı? TCK'da fiziksel hasar verip ömür boyu kötürüm bırakma gibi bi ceza da mı var? Şeriat gibin? Sapla samanı karıştırmak bu olsa gerek. Ha ben buna elmalarla armutlar diyodum. Ben de karşıyım idama, ama böyle saçma sapan argümanlarla değil, benim daha mantıklı sebeplerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Pes ettim sg-1. Seni ciddiye almam bile hataydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Argümanın saçma, pes etmen normal. Ama sonradan hakaret etmeye çalışman seni iyice küçük düşürmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Rock haksızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Asteroth said: Rock haksızsın. Nedenini de açıkla bari. Bir insanı o şekilde kötürüm bırakmakla 20(en az) yıl bir deliğe tıkmak arasında bence hiç bir fark yok. 20 yıl sonra hapisten çıkacak birinin silahlar patladıktan sonra sg'nin geleceği durumdan pek te bir farkı olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Şu son söylediğinin oldukça göreceli olduğunun, kişiden kişiye acayip farkedeceğinin, fiziksel hasar vermekle insanların özgürlüğünü bir süreliğine ellerinden almanın asla denk tutulamayacağının, birçok kişinin ölmektense 20 yıl içeride kalmayı tercih edeceğinin farkındasın, ama tükürdüğünü yalamak işine gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 pes etme fifa et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 kişisine göre değişir müebbet hapsin caydırıcılığı. zaten adam gibi evi barkı bir çevresi yoksa hapse girmek çok koymayabilir ama memnunsa hayatından ömür hapsi baya acıtır. öte yandan idam cezasının amacı zaten ölecek olan adamı korkutmak değil böyle ... gibi davranmayı düşününen başkaları varsa 10 kere daha düşünsün diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 kermit said: geçen gün arabayla giderken birden bi araba sağa çek dedi sivil bi araba. çektik her neyse içinden 50 60 yaşlarında bi amcamız indi. polis rozeti gibi bişi gösterdi. ehliyet istedi arabayı kullanan arkadaştan ruhsatı felan. verdi oda. plakaya baktı kontrol etti aldı gidiyo ehliyet ruhsatı bişi demeden. indik arabadan napıyosun felan derken adam agresifleşti. bildiğin küfür ediyo. adam gibi araba kullanın lan felan diye. arabayı ben kullanmıyomda yaptığımız hatada trafik lambası yeşilken birden sarı yandı bizde ordan 60 70 arası geçerken yavaşlamamız imkansız frene bassak arkadaki bize geçircek sarıydı tam geçerken kırmızı oldu felan. olay buydu adam bize küfür ediyo bi agresif. dedim "sen trafik polisimisin alıyosun ruhsatı felan. trafik polisi bile olsan cezanı yazar geçersin" dedim. adam bana il emniyet müdürüyüm dedi. ben içimden has oldum böyle bi ama yinede bu kadar agresif olmaması lazım bende agresifimde karşıdaki biraz rütbeli olunca zor oluyo ashgdfasd. her neyse adam el koyucam diyo kapıyı kapatıcak arabasının binip gidicek izin vermedim. "çek lan o elini" dedi. çekmem ya dedim kes cezanı ver ehliyeti ruhsatı dedim. adam koltuğun altından jop çıkardı vurucak bana resmen. bende bi kaç laf söyledim ne agresifleşiyon lan felan bağırdım jopu çıkarınca insan gibi konuş halledelim işimizi jop mop noluyo dedim. o sırada indi arabadan elinde jopla karşı şeritte trafik polisleri geliyo. verdi ehliyeti ruhsatı onlara söyledi böyle böyle. trafik polisleride aynen şu şekilde "sittiredin manyak piskopatı dedi" aslında ceza bile yazmamda size dedi şimdi kontrol eder yazdıkmı yazmadıkmı diye başımız belaya girer dedi. 55 milyonluk en yollusundan ceza yazdı gönderdi. anlamadığım olay polis olunca insanlara rahat bi şekilde küfür edip onlara azarlamak yada dövmek mi lazım oluyo. herkes polis olsun o zmn ahsgd okuyunca deliye döndüm affetmiycen o jopu alıp amcanın muhtelif yerlerine dik bir açıyla nişan alacan sonra bam bam bam bölesini dövmek lazım kendilerini ne sanıyolar anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Pıtık said: okuyunca deliye döndüm affetmiycen o jopu alıp amcanın muhtelif yerlerine dik bir açıyla nişan alacan sonra bam bam bam Kermit de senin gibi delikanlı(!) bir insan zaten, yapamadığına göre herşey oturduğun yerden atıp tutmakla olmuyor demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Asteroth said: Rock haksızsın. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 laflar hazırlamalıyız Rock'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Nolmuş adama haberi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 3 lira para verdiğim adam bana fincanda çay getirdiğinde dayak yiyorsa, dövenler olsa olsa patronun adamıdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Baggio said: Pıtık said: okuyunca deliye döndüm affetmiycen o jopu alıp amcanın muhtelif yerlerine dik bir açıyla nişan alacan sonra bam bam bam Kermit de senin gibi delikanlı(!) bir insan zaten, yapamadığına göre herşey oturduğun yerden atıp tutmakla olmuyor demek ki. sen beni tanıyo musun? yok. ben seni tanıyo muyum? hayır. şimdi oturduğu yerden atan tutan kim? oturduğun yerden gelmişsin laf sokuyosun yakışmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar