funq Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 kuyuya atılan bir taş, ve biçareler =P kaynak yok mu laaaan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Amerika da otoyol hiz siniri 65 mil. 75 mile kadar ses cikarmazlar. Eger butun trafik on ve arka 80 mil ile akiyor ise buna da eyvallah derler. 80 mil'in uzerine cikarsan George Bush olsan yersin cezayi. Arabalarin motor gucune gelince, yollarda kadran kirayim basayim diye alinmiyor o aletler, statu gostergesi. Kadran kirmak istersen zaten yeri var. Bizim arkadas M5 almisti, davet ettiler BMW dan, gitti pistte, butun M serilerinin pistte azina zicip rahatladi bir guzel. Yola ciktimi kendisi de 75 mil ile gider. Bu memlekette (usa) hiz yarisindan cok ivme yarisi olur. Kim 60 mile en erken vuruyo davasi olur, mal gibi otobanda 180 ile giden saskin goremessin, uygar oldugundan degil, yakalanir, kodesi boylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 bizde de yakalanır da olacak olan şu olur: "şimdi sana ceza yazsak çok tutar... ödeyebilcek misin?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Bizde yakalamak daha zor, cogumuz radar noktalarini biliriz. Burada sistem degisik, State Polisi denilen arkadaslar var. Bu arkadaslar, otoyollarda, sen ben gibi standart arabalar ile bir ileri bir geri gitmekteler. Simdi bir animi paylasayim durum daha acik olsun. Yolda gitmekteyim, orta seritteyim, hizim 75 mil civari, butun trafik ipe dizilmis gibi bu hizda gidiyor. Onumde yanlis hatirlamiyor isem Ford explorer tarzi bir SUV var. Biz bu hizda ilerlerken birden dallamanin biri gaza geldi. Sol seritten makasa girdi, onume zipladi, akli sira sag seridde makas bitirip uzayacak. Eleman sag seridi buldugu an onumdeki ford explorer'in her yerinden Mavi kirmizi isiklar fiskirip, farlari yandi ( aslen State Polisin yaptigida hata, zira millet bir anda afalladi, tehlikeli oldu, o an yapmamasi gerekirdi). Velhasil makasci arkadas makasa geldi. Boyle yani , State Polisi yirtik dondan firlar gibi firlar. O acidan gaza asilacak olan arkadas da yurek ister. Parasi olup olmamasi onemli degil. Odemez ise kayitlara gecer, Kredi Gecmisin de bir leke olarak oturur. Dahasi o miktari eninde sonunda alirlar. Ustune ustluk o bas belasi kayit kredi gecmisine girdiginden ev kiralarken bile ev sahibinin onune cikar. Hayatin kayar bir baska deyis ile kayar :) Arabanin kaskosuna gittiginde herkeseden 50 isterlerse senden 100 isterler hiz yapmisin sen diye, vs vs olay sistem meselesi, butun carklar yerinde olacak ki sistem calissin. Yuksek ceza miktari carklardan bir tanesi sadece, diger carklar olmadan tam efektif cozum degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 valla benim arkadas 110 mili gormus yolda, nirvanaya ulasmis gibi takiliyordu amerikada :) yalniz bu arada pistte 300 basanlarada benden slm soyle yemesinler beni o yalanlariyla, bizim normal otobanlar haric imkani yok pistlerde cok hizli gitmenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Selam, Ben uydu sinyali çaktım Mr.Marv'a :P Hızı yapan yine yapacak, değişiklik sadece ufak farklardan ceza yiyenleri rahatlatacak ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar