Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Mazda 3


Masticore

Öne çıkan mesajlar



mazdaclubtr.com said:
HIROSHIMA, Japonya - Mazda Motor 5 yıl sonra tamamen yenilenmiş Yeni Mazda3'ü (Kuzey Amerika versiyonu) 19 Kasım 2008 Los Angeles Auto Show da sergileyeceğini duyurdu.

Yerel saat ile 12.00 - 12.45 arasında yapılacak olan basın toplantısı sırasında tanıtılacak olan Yeni Mazda3, Zoom-Zoom felsefesinin en son ürünü.

Mazda3 teki her parça yüksek konfor, kusursuzlaştırılmış sportif bir sürüş, yüksek yakıt ekonomisi ve sessizlik için yeniden tasarlandı. Çevresel ve güvenlik özelliklerine ek olarak geliştirilen yeni yüzü ile Yeni Mazda3 bir sürücünün spor kompakt bir arabadan isteyebileceği herşeyi veriyor.


Resimleri








Çok güzel araba olmuş arka lambaları bitirdi beni
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pek bir afilli olmuş ama Türkiye'de yine tutmaz herhalde. Arka tampon, stop lambaları ve gövdenin yan tarafındaki çizgi gayet hoş durmuş. Burnu bence fazla toparlak ve yuvarlak.

Fiat Fiorino'ya benzetene kadar bence kırk tane arabaya benziyor, zorlama olmuş o benzetme sanki. O uzatılmış ön farlar artık pek çok arabada var, Fiorino'ya gelene kadar Nissanlara çok daha fazla benziyor. Arka tarafın dikliği ve kaba görünümü de yeni Lancer'ı andırdı bana, Lancer'da durmamış ama bunda gayet etkili.

Yine de (Allah büyük konuşturmasın ama) almam da binmem de :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...