Masticore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 mazdaclubtr.com said: HIROSHIMA, Japonya - Mazda Motor 5 yıl sonra tamamen yenilenmiş Yeni Mazda3'ü (Kuzey Amerika versiyonu) 19 Kasım 2008 Los Angeles Auto Show da sergileyeceğini duyurdu. Yerel saat ile 12.00 - 12.45 arasında yapılacak olan basın toplantısı sırasında tanıtılacak olan Yeni Mazda3, Zoom-Zoom felsefesinin en son ürünü. Mazda3 teki her parça yüksek konfor, kusursuzlaştırılmış sportif bir sürüş, yüksek yakıt ekonomisi ve sessizlik için yeniden tasarlandı. Çevresel ve güvenlik özelliklerine ek olarak geliştirilen yeni yüzü ile Yeni Mazda3 bir sürücünün spor kompakt bir arabadan isteyebileceği herşeyi veriyor. Resimleri Çok güzel araba olmuş arka lambaları bitirdi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Arka taraf güzel de ön taraf tamamen Fiat Fiorino'nun biraz daha uzatılmışı diyebilirim,motor kaputu da biraz basık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ahaha neye benzettin kutluyorum seni otomobil otomobile benzer bundan daha doğal birşey yok ama tıpkısının aynisi demek garibime gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Pek bir afilli olmuş ama Türkiye'de yine tutmaz herhalde. Arka tampon, stop lambaları ve gövdenin yan tarafındaki çizgi gayet hoş durmuş. Burnu bence fazla toparlak ve yuvarlak. Fiat Fiorino'ya benzetene kadar bence kırk tane arabaya benziyor, zorlama olmuş o benzetme sanki. O uzatılmış ön farlar artık pek çok arabada var, Fiorino'ya gelene kadar Nissanlara çok daha fazla benziyor. Arka tarafın dikliği ve kaba görünümü de yeni Lancer'ı andırdı bana, Lancer'da durmamış ama bunda gayet etkili. Yine de (Allah büyük konuşturmasın ama) almam da binmem de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 dacia olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Selam, İşte forumun kötü yanı; otomobilden anlamayan cahil insanlar bile gelip 'dacia' tarzında fikir belirtebiliyorlar. Cons ile benim oyum nasıl eşit olur yaaa :P Bence gözü rahatsız etmeyen güzel akıcı bir tasarım. Her kesime hitap edebilecek gibi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Mazda 6 nın 4 e 3 oranınını almışlar mazda 3 demişler. Sadece ön ve arka tamponda nüans farkı var.. Yani tasarım olarak mazda 6 yı beğeniyorum ama 1 tasarım tuttu diye de arka ve önü bu kadar bariz şekilde araklayıp kullanmak ne kadar doğru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Selam, bakınız Audi clone teknolojisi; yap bir A8 veya A6, ölçekle ve isim ver : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 evet benziyor ama ızgara ve çizgileri farklı ben önünü rx8'e daha çok benzettim. Arkada ise birtek lambaları benziyor mazda 6'ya ama mazda 3'ün lambalarının görüntüde ezer direk(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Arka tampon dışında beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 paramecium said: Selam, bakınız Audi clone teknolojisi; yap bir A8 veya A6, ölçekle ve isim ver : Saygılar. Para, Audi 1 serisi çıkartacakmış, o da A3'ün fotokopi makinasına konulup "%80" ayarda kopyalanmışı mı olacak? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Selam, Saçma saçma konuşma abi, %62 olacak ölçek :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 a1 hakikaten konsept hali ile boy gosterirse dizayn olarak audi nin yüz akı olacak. hakikaten copy paste yapılmayan tek dizayn olarak gözüküyor. bir hayli sasırttı zaten beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Bence çok güzel olmuş da bu zoom zoom felsefesi nedir kuzum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar