Pha Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Olur ya oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 ne inek heriflersiniz ulan gitmeyiverin bi günde okula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 cavanagh, tolga, babacum, ben, holy, khala, phalanx, noyanh 8 eder bu. 6 daha lazım. kendersiz bir maç limonsuz tuzsuz tekila gibi olsa da kısmet diyorum. ONUN DA GELMEDİĞİ BİR MAÇ OLACAK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 wish e sorun bakam geliyo muymuş ? 2. bir kaleci lazım bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 babacum sen de sahayı al çarş 6-7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 6 kisi bulunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 sol orta parmağımda çatlak olduğundan 3 hafta gibi bir süreyle yasak. oyunda oynarım ama sorun olucağını sanmıyorum. kenderin laneti vurdu bana da =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Ooo olm çarşamba bizi zorlar Tolgayla 11 de maç var o gün, hayvan gibi sahada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 kanka dinamosun sana koyar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 holi geçmiş olsun yahu, lanet genelde millete iş çıkararak falan oluyodu da iş ciddiye binince bi uyarı vermek gerekiyodu, kişisel bişey değil yani sori =( şaka bi yana geçmiş olsun hakkaten. bi de hakikaten yapın şu maçı bana dert oluyo, daralıyorum, uykularım kaçıyo. hayatın akışı böyle sonuçta. insan doğar, büyür ve zamanı geldiğinde de maç kaçırır, kısfmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 yapamıcaz gibi bu gidişle .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Çarşamba bana da uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 +1 getiririm ben maç olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Salı olsun, perşembe olsun ama çarşamba ben oynayamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 perşembe olsun +1le gelirim carsamba benım ıcınde zor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Perşembe adam çıkmasa bile ben size bi takım çıkartiyim, siz de 7 kişi çıkarın burdan işte, salı da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 holücan geçmiş olsun yaw. çarş yalanız gibi duruyo. iki kalecisiz bu iş yürümez ! salı/perş takım çıkaralım desek de, yine kalecimiz yok ikisinde de. ben perş oynayamam zaten ama, salı da kalecisiz yalan oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Olm salı takım çıkarın işte, kaleci bizim takımda da yok değişmeli oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 e salı kimler gelir o zaman bi yazıverin bakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 bende gelebilirim halısahaya her gün uyar bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 salı yalanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 salı 6-7 yetişirim umarım. oynarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 perşembe de oynarım farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ben oynarım her gun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ben de oynarım salı ve perşembe salı günü wish de oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar