fizban Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 haydi gençler halı sahaya ! geçen maçın rmk si olduğundan, son maç oynayanlar öncelikli, oradan gelmeyen olursa da önceki kadro öncelikli, en öncelikliler kender ve holy tabi lol. haftaya haftaiçi bi gün diyorum ben, salı mesela, 21 ekim. mekan da göztepe hilal. saat 7-8. ne dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 12 ytl derim kişi başı :P kender oynayamaz sanırım yurtta kalıyo sabancıda. ben oynayabilirim ama kesin demiyim şimdilik, okul işlerine bakıym ona göre kesinleştiririm 1-2 güne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 benim bi 5-6 gündür boynum tutuk, fena kalleş bi ağrı var eğer geçerse ağrım geliyorum maça maçtan 1-2 gün önce sölerim zaten "ağrım geçti geliyorum" ya da "ağrım geçmedi gelmiyorum" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Ben gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 oha saat 5-6 arası yaparska kaç oluyo peki maç ücreti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 hepiniz öğrencimisiniz kardeşim bu ne saat 7-8 maç mı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 seren maç ücrti saat 6-7'e kadar makul, 7'den sonra 2 katına yakın bi fiyata çıkıyo=) o yüzden 5-6 ya da 6-7 daha uygun fiyat olarak @devilmanta: çoğunluk öğrenci sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 saat uymuyo hepinizi çalımlıyamıcam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ben çalışıyorum, 7-8 maç gayet de oluyo. 4-5 bile olur. zaten saat uysa bile önceden oynamış olanlar öncelikli, çalımlayamican yani sorry :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 o senin işinin evine yakınlığı ve çalışma saatlerinin esnekliğinden kaynaklanıyor cicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 işi eve yakın sayılmaz pek ama neyse=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Salı 5-6 veya 6-7 gelemem. Sonraki saatler gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 sınav haftasının ortası üzgünüm :( ama olurda tarih ertelenirse gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 çok ertelenmesin ama vizeler kaçıyo sonra bana =/ ekim 25 sonrasında yokum ben kasımın 2. haftası sonunda kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ben oynarım . =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 salı tam sakat gün. 7-8 olursa gelirim ama aksi takdirde uymuyor bana. tabi öncelikli değilim ayrı konu ama gelmeyen olursa gelebilirim tabi saati 7-8 yaparsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 kitana sadece 7-8 mi yoksa 8'den öncesi ya da 7'den sonrası gibi bir olay var mı ona göre eğer saat değişirse eksik çıkarsak fln ona göre haber verelim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 çarşamba hariç okulum var 19:00 da başlıor dersler hep çarşamba olursa her saat uygunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 o ne lan öle hergün 19'da okul=) haha yoksa? sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 e iyi çarşamba 6-7 diyelim, ona kimler uyar ? cavanagh, tolga, babacum, ben, holy derken 5 ledik bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 hani ben hani ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ben de . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 çarşamba olamıyor bana ders 7.30da bittiğinden kelli. yolu trafiği de var o saatte, ben yalan olurum. hatta zaten bi tek pzt ve cuma gelme ihtimalim olur haftasonları saylanmazsa. onun için beni yok sayın en iyisi bu seferlik. ruhum yetiversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 en iyi olarak geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 en kötü olarak gidiceksin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar