Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticiksel futbol maçı v64

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
haydi gençler halı sahaya !
geçen maçın rmk si olduğundan, son maç oynayanlar öncelikli, oradan gelmeyen olursa da önceki kadro öncelikli, en öncelikliler kender ve holy tabi lol.

haftaya haftaiçi bi gün diyorum ben, salı mesela, 21 ekim. mekan da göztepe hilal. saat 7-8. ne dersiniz ?
Mesaj tarihi:
12 ytl derim kişi başı :P kender oynayamaz sanırım yurtta kalıyo sabancıda. ben oynayabilirim ama kesin demiyim şimdilik, okul işlerine bakıym ona göre kesinleştiririm 1-2 güne.
Mesaj tarihi:
benim bi 5-6 gündür boynum tutuk, fena kalleş bi ağrı var
eğer geçerse ağrım geliyorum maça
maçtan 1-2 gün önce sölerim zaten "ağrım geçti geliyorum" ya da "ağrım geçmedi gelmiyorum" diye
Mesaj tarihi:
seren maç ücrti saat 6-7'e kadar makul, 7'den sonra 2 katına yakın bi fiyata çıkıyo=)
o yüzden 5-6 ya da 6-7 daha uygun fiyat olarak

@devilmanta: çoğunluk öğrenci sayılır
Mesaj tarihi:
ben çalışıyorum, 7-8 maç gayet de oluyo. 4-5 bile olur.
zaten saat uysa bile önceden oynamış olanlar öncelikli, çalımlayamican yani sorry :(
Mesaj tarihi:
salı tam sakat gün. 7-8 olursa gelirim ama aksi takdirde uymuyor bana.
tabi öncelikli değilim ayrı konu ama gelmeyen olursa gelebilirim tabi saati 7-8 yaparsanız.
Mesaj tarihi:
çarşamba olamıyor bana ders 7.30da bittiğinden kelli. yolu trafiği de var o saatte, ben yalan olurum. hatta zaten bi tek pzt ve cuma gelme ihtimalim olur haftasonları saylanmazsa. onun için beni yok sayın en iyisi bu seferlik. ruhum yetiversin.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...