sandino Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 teknolojik warhammer online çıkarmı dersiniz? :) daha öbürünü sindiremeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Warhammer 40K demek istiyorsun sanırım. Çıkacağını sanmam da, çıksa pek güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 ahahahaha cikicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 google ın gücüne inanın... gelcek bu aralar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 teknolojik warhammer (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Çıkacağı açıklanırsa en antipatik oyun seçilir diye düşünüyorum öte yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 duyuruldu ki edik: warhammer 40k online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 off emre cok anticipated bi insansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 ya sorun su bole cok ranged olan mmorpgler siciyo genelde sevmiyorum ben illa kilic kalkan laizm dicem birileri firlayip 40 k da war zaten hebele dicekte abi olay lazerdir torpidodur o oyunda ya photondur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 meleeler oneshot yapar ama olursa da öyle oluyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 BonePART said: ya sorun su bole cok ranged olan mmorpgler siciyo genelde sevmiyorum ben illa kilic kalkan laizm dicem birileri firlayip 40 k da war zaten hebele dicekte abi olay lazerdir torpidodur o oyunda ya photondur yok yok warhammer da melee kraldir. ama tau rulaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Range işini WoW kotardı ufaktan artık onun yolundan gider firmalar zannımca. Oyun tam manasıyla real time olmadığı sürece range problem olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 BonePART said: ya sorun su bole cok ranged olan mmorpgler siciyo genelde sevmiyorum ben illa kilic kalkan laizm dicem birileri firlayip 40 k da war zaten hebele dicekte abi olay lazerdir torpidodur o oyunda ya photondur yahu foton ne? warnerbros studyoları ışıklandırma departmanı. abı alıcaz, chainsword'umuzu giyicez power armor üstüne kurt postumuzu yaldara yaldara koşacaz düşmen üsteğne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar