cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 evet sevgili patiler(yurtdışındakiler) bi recam olucak sizden.. poi denilen juggling malzemesini bileniniz varsa aranızda fiyatlarından haberiniz var mı diye sormak isterim.. genelde böyle hobby malzemesi satan yerlerde yada direk juggling malzemeleri satan tükanlarda olur.. türkiyeye yurtdışından getirttikleri için fazla tuzluya geliyo.netten alışverişe de pek güvenemiyorum. yani anlıycanız ufak bi fiyat bilgisi eğer varsa.. ligh,led,fire poi çeşitleri stardas poi özellikle:) saolun varolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 daha neler öörenicem bakalım jagling ne poi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 http://www.homeofpoi.com/shop/listItems/Fabric-Poi-sets Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dillinger Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Taksimde ki lotus art factory i biliyor musun ? Orası Henrys in official türkiye dağımtıcısı .Fiyatların yurtdışına göre çok farklı olduğunu sanmıyorum . Shipping costla falan aynı fiyata gelir bence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 orası pj in yerimi?? istanbulda olmadığımdan uğrama mümkün oalmadı pek:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dillinger Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 evet pj in yeri . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 hmmm bunun için istanbula ajanlarımdan birini yollamam gerek yada yolumun düşmesi:) aslında j-festte de stand açıo pj ama bu sene gidemedim malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 nerde bu lotus art factory ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 canın mı çekti zeytinlide =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 :D nuuman isteseydin çevirttirirdim bi kere yaav:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 hehee yo-yo yu donderemeyince onu hic ellemiim dedim :D saka bi yana merak ettim ayrıca da haftaya ist e gidicem tunelde bi isim var.oralarda bi yerdeyse bakardım poyilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar