kingpin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Efendime söyliyim bir arkadaş edinmiş bulunuyorum çok tatlı bi bayan kendisi türü pug, ismi Cici, yaşı da 3 aylık civarı bişey. foto çektikçe koyacağım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 off süpermiş, mib'den tanıyıp hasta olduğum bir cins, konuşur umarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 kac para bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 koyduğun isme saydırmak istiyorum adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 oha bunların dişisi oluyormuymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Lopeth said: oha bunların dişisi oluyormuymuşsdfsdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 PrudenT said: koyduğun isme saydırmak istiyorum adeta ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 PrudenT said: koyduğun isme saydırmak istiyorum adeta haha ne koysaydık pru rex falan mı koyim? bızdık koycaktım esasında ama dişi olduğu için cici koymaya karar verdim :P gayette cici bişey dfds. edit: şimdi ilk köpek deneyimim olduğu için yardıma ihtiyacım var hayvan pek ısırmaya niyetli dişleri kaşındığı için midir? peki buna ısırmayayı nasıl öğreticez? ödüllendirme tekniği ile mi bir de salonda halı kilim ve varsa aldım çıplak zeminde takılıyor kaka ve işeme sorununu öğretene kadar böyle takılcaz sanırım kendi odama sokmuyorum girmiyor eheh bakıyor suratıma ara sıra dalıyor geçen odamda uyuttum mesela fırsattan yararlanıp 2 tane bombalamış halıya namussuz. çok seviyorlar lan halıları ne varsa artık dfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 abi cici yerine rex koysan daha iyidi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 super bisi eheh nefes alıp verirken ses cıkarmasa bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ahaha nefesi bi yana, asıl havlamalarını duymak lazım, full distortion ve reverb var, inanılmaz efektli :) yavru köpekler diş kaşımak için, oynamak için ısırır evet, ama bir de "tutmak" için ısırır, bi nevi sevgi göstergesi gibi, sarılmak gibi. eli yok ya hayvancaazın, ağzıyla kavrar sevdiklerini. bilmeden acıtabilir, acıttığı zaman sertçe uyar (tek bir red/onaylamama/yaptığını beğenmeme lafın olmasını tavsiye ederim her türlü durumda kullandığın, kolay ezberleyebileceği, "HAYIR!" gibi, sert tonlu, net) ve oynamayı kes. kısa zamanda acıttığı sınırı ve bunu yapmamayı öğrenir o zaman, çünjkü asıl derdi seninle oynamak olacak hep.. size mutlu bir hayat diliyorum, süfermiş cici :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ısırmaması gibi bişey yok dişleri kaşınıyo hayvanın hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 kingpin said: PrudenT said: koyduğun isme saydırmak istiyorum adeta haha ne koysaydık pru rex falan mı koyim? bızdık koycaktım esasında ama dişi olduğu için cici koymaya karar verdim :P gayette cici bişey dfds. bızdık ne abi? bızdık bızdık kuyruğuna geldik gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Zegna said: super bisi eheh nefes alıp verirken ses cıkarmasa bide hauah burunlarına yumruk yemişler gibi ya zaten büyünce babamdan farksız horluyor namussuzlar :P yalnız ben bu köpek türü kadar şaklaban bi köpek göremedim bir cinsin bütün videoları efsane olabilir mi ya? youtube'ta çok şahane şeyler var. @ema teşekkür ederim. cumartesi aşısını yaptırcaz hayırlısıyla. @devil, bızdık benim abimin yakın bir arkadaşının bana seneler önceki hitap şekliydi. ordan kaldı bende çoğu yerde o lakabı kullanırım. anlamı şirin yaramaz çocuk demek. aslında olabilirdi bızdık unisex bir isim ama ne biliyim cici daha tatlı geldi ehu. yeni fotolar gelecek yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Bizim okulun yakınlarda da war bundan bi tane acayip tatlı bişey bu=) Senin cici ondan da tatlı tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 süper lan=) bi dahaki gelişimde geliyom yanına eralp =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bazı puglar hakkaten çirkin ve sevimsiz oluyor çok aradık aslında bende bi foto vardı pugların mankeni gibi bişey o surata sahip bi pug bulmak için yani büyüyünce şu tatlılıkta olur diye umuyorum; hamfendi çok nazlı yalnız :D survivor beklerim hacı sddfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 resmen çirkin lan huyu suyu süper olsun yeter ama (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 kingpin said: Zegna said: super bisi eheh nefes alıp verirken ses cıkarmasa bide hauah burunlarına yumruk yemişler gibi ya zaten büyünce babamdan farksız horluyor namussuzlar :P yalnız ben bu köpek türü kadar şaklaban bi köpek göremedim bir cinsin bütün videoları efsane olabilir mi ya? youtube'ta çok şahane şeyler var. @ema teşekkür ederim. cumartesi aşısını yaptırcaz hayırlısıyla. @devil, bızdık benim abimin yakın bir arkadaşının bana seneler önceki hitap şekliydi. ordan kaldı bende çoğu yerde o lakabı kullanırım. anlamı şirin yaramaz çocuk demek. aslında olabilirdi bızdık unisex bir isim ama ne biliyim cici daha tatlı geldi ehu. yeni fotolar gelecek yakında. doberman vs pug yazın youtube a da agzınız bı acık kalsın ehuuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 bunlar uyurken horlarda..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 büyüdüklerinde feci horluyorlar evet burun ufak olduğu için (bildiğin yok) iki depince susuyor ama dssfg bi de yumuşak yerde yatarsa fazla horlamıyor hayvancağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 hahah çok çirkin :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Çok merak ediyorum bunlar tüy dökebiliyorlar mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Abi, ablamin arkadasi aldi bundan bitane, bej deri cantanin icinde tasiyor bunu, yariliyorum, bebek daha yine, felaket hayvan ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Raincloud said: Çok merak ediyorum bunlar tüy dökebiliyorlar mı :) döküyorlar da bi golden'ın veya iran kedisinin yanında rahatsız etmiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar