Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi kaç tane npc korsan indirdiken sonra içindekilerini çekmeye çalıştım fakat tractor beam çalışmıyor . dedim lag var falan. Ateş ettim itemların canları azaldı ve patladı normal şekilde. Ne iş?
Mesaj tarihi:
id yi satmadımda yerine takmadım sanırım onunla alakalı olabilir. yada sattım belkide. evet muhtemelen id ile alakalı bişey server a ilk girdiğimde onunla alakalı bişeyler okumuştum kargomdaki itemların birinde.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar sunucu RP sunucusu olduğu için, geminizde "takılı halde" bir ID taşımak zorundasınız. ID'niz ayrıca Tractor Beam'inizdir. ID olmadan tractor yapamazsınız, var ama takılı değilse yine yapamazsınız. Level 40'a kadar Civilian ID taşımak zorundasınız. Level 40'tan sonra ise Civilian ID'yi değiştirmek zorundasınız. Gezegenlerde ID'ler mevcut. oyunu hangi doğrultuda oynamak istediğinize göre ID satın alın. misal ben şu anda ticaret yapıyorum Trader ID'im var. ID'siz adminlere yakalanmayın, banlanabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
ya ben Civilion ID bulamıyorum
gm durdurdu oyunda ıd alman lazım falandedi birkaç base e gitim yoktu adam burda var diyor ben giriyorum gene yok.ben göremiyorum galiba sadece oyunla ilgili bir problem olabilir bu civilion Id nanobotların satildigi yerde olması gerekiyor dimi
Mesaj tarihi:
benim anladığım işlevi, level'in para miktarına göre artıyor ve sahip olduğun şeylere göre. kredi kartı alarak para miktarında düşüşe sebebiyet vererek gerçek levelini gizleyebiliyorsun felan öyle bişey okudum tam emin değilim.
Mesaj tarihi:
new berlindi sanırım humpback alabilirsin o paraya bitek kargosu bi gidişte 300.000 falan kazanıyorum ben tokyo berlin arası 3.5 oldu 4 olunca transporter alıcam raatlicam biraz daa bende
Mesaj tarihi:
ilk artifact kaçırma denememiz Xenonun korsanlarla "pazarlık" yapması nedeniyle hüsranla sonuclandı..

2. de başarılı oldum :D igtmişken Armor ugprade 5 ide aldım!
Beamer ve ben birlikte oynuyoruz genelde
  • Yeni Oluştur...