Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bir adam colorado taki taslardan silver cikar sat dedi fakat tasi kiriyorum silver cikiyor ama cargoya alamiyorum csv war bende acaba kargo kapasitesimi yetmiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bi kaç tane npc korsan indirdiken sonra içindekilerini çekmeye çalıştım fakat tractor beam çalışmıyor . dedim lag var falan. Ateş ettim itemların canları azaldı ve patladı normal şekilde. Ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bendede aynısı oldu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Gemi alırken ID yi mi sattınız? Ben bi kere yapmıştım, o zaman da çalışmamıştı Beam, Cargo da dolu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 id yi satmadımda yerine takmadım sanırım onunla alakalı olabilir. yada sattım belkide. evet muhtemelen id ile alakalı bişey server a ilk girdiğimde onunla alakalı bişeyler okumuştum kargomdaki itemların birinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 arkadaşlar sunucu RP sunucusu olduğu için, geminizde "takılı halde" bir ID taşımak zorundasınız. ID'niz ayrıca Tractor Beam'inizdir. ID olmadan tractor yapamazsınız, var ama takılı değilse yine yapamazsınız. Level 40'a kadar Civilian ID taşımak zorundasınız. Level 40'tan sonra ise Civilian ID'yi değiştirmek zorundasınız. Gezegenlerde ID'ler mevcut. oyunu hangi doğrultuda oynamak istediğinize göre ID satın alın. misal ben şu anda ticaret yapıyorum Trader ID'im var. ID'siz adminlere yakalanmayın, banlanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Banlanmazlar ilkinde uyarı veriyorlar ikincisinde kick en son hem id hem ip ban yiyorsunuz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 server gitti bide hiç türk yok ya sıkıldım single player gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 aaa bende bise satmis olabilirm gemi degistirdim bazi itemler vardi simdi hicbiri yok.asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ya ben Civilion ID bulamıyorum gm durdurdu oyunda ıd alman lazım falandedi birkaç base e gitim yoktu adam burda var diyor ben giriyorum gene yok.ben göremiyorum galiba sadece oyunla ilgili bir problem olabilir bu civilion Id nanobotların satildigi yerde olması gerekiyor dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 evet nanobotların satıldığı yerde modu güzelce kurdunmu mod managerla birlikte kurup yapman lazım belki ondan kaynaklı göremiyor olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 eet modu tekrar kurdum düzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 bu kredi kartları ne işe yarıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Serverda patladıgında paranın yuzde yirmilik kısmı gidiyor kredi sistemine dondurdugunde paranı itemlerin arasında kalmaya devam ediyor bir de trade olayını daha kolaylastırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 benim anladığım işlevi, level'in para miktarına göre artıyor ve sahip olduğun şeylere göre. kredi kartı alarak para miktarında düşüşe sebebiyet vererek gerçek levelini gizleyebiliyorsun felan öyle bişey okudum tam emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 oynayan kaç kişi var ya single gibi takılıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ben varımda arada giriyorum şuan 1.2m param var ,csv var.aracımı değiştirmek istiyorum böle cargosu hayvani olan ne alabilirim bu fiyatlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 new berlindi sanırım humpback alabilirsin o paraya bitek kargosu bi gidişte 300.000 falan kazanıyorum ben tokyo berlin arası 3.5 oldu 4 olunca transporter alıcam raatlicam biraz daa bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ya o tokyoya giderken kuschiki sistemi midir oraya her gidişimde feci saldırıyorlar.coloradon dan yukari jump gate den geciyorum direk gg hiç gidemedim tokyoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 işte bu yüzden yanına adam alacaksın seni koruyacak. yoksa singleplayeradn farkı kalmıyor oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ama bazı playerinlarin arada sorgulamasi güzel oluyor belkide gm dir bilmiyorum özel tag ları var.raid falan güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 adam bulsak alcaz 5 kere patladım ben totalde şimdiye 2 kere almıştım hehaha yiter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ilk artifact kaçırma denememiz Xenonun korsanlarla "pazarlık" yapması nedeniyle hüsranla sonuclandı.. 2. de başarılı oldum :D igtmişken Armor ugprade 5 ide aldım! Beamer ve ben birlikte oynuyoruz genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 nickler ne oyunda genelde pati varmı die spam yapip duruorum ben kendi nickim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 bidaha kaçıran top olsun. 2. denemede bi korsan atlattım sonra navy playerlara yakalandım falan ohooo bu ne be diamond en iyisi arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar