Sawer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Bu Kadar Resmi Görünce,x-men okuyasım geldi ama nerden başlıyacağımı hiç bilmiyorum.İntertten baktım çok karışık geldi şöyle çıkma sırasının flm olduğu yada internetten indirebileceğim bir site varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Şu sırayla oku. X-men olmayan ama öykü için önmli olanları bold yazdım. Bunlar modern seriler. Morrison'un ki X-Men'in en iyi serisi bence. X-Force'dan başka rakibi yok. Grant Morrison's New X-Men Avengers Disassembled House of M Deadly Genesis Decimation Endangered Species Messiah Complex Divided We Stand Manifest Destiny Robinson'dan satın alabilirsin ya da torrent veya rapidshare kullanacaksın. Demonoid en rahatı ama. Eğer ben daha önceden başlarım diyorsan şunları da okuyabilirsin. Ne zaman okuduğun önemli değil, yukardakilere konu olarak bağlı değiller pek. X-Cutioner's Song Fatal Attractions Bloodties Age of Apocalypse Onslaught Operation: Zero Tolerance The Twelve Eğer eğlencelik birşeyler okumak istiyorsan X-Men'den şu serileri okuyabilirsin. Eğlencelikler, pek ana öyküye bağlı değiller: Deadpool X-Men: First Class Wolverine: First Class (Bu şu anki favori eğlencelik serim) Exiles (Bu epey kapsamlı ve uzun, iyidir ama) Bunların dışında Ultimate X-Men iyidir. Ama Ultimate farklı bir evren, haberin olsun, hiç ilgisi yok bunlarla (Ultimatum ile bir ilgi çıkıyor gibi ama daha Ultimatum'un ilk sayısına bir ay olduğu için tahmin sadece) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 hmm gerçekten çok teşşekür ederim.Yalnız ben şu an uncunny x-men diye birşey indiriyorum.01 den 4yüz bilmem kaçlara kadar gidiyor.Sanırım Baya eski bir seri indiriyorum.Hikaye olarak senin yazdıklarına bağlımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Uncanny'de bunlar var tabii, ama indirme. Yazdıklarım öyküler, yarıları bir seride, yarıları başka seride. X-Men'in kötü tarafı bu, Morrison'unki dışında başka serilerle birlikte, birleşik gitmeyen öyküsü yok gibi. Bak şöyle: Messiah Complex'in Uncanny ile başlar, X-Force ile devam eder, New X-Men ile biter mesela (uydurdum hatırlamıyorum hangi seriler olduğunu içinde ama olay bu.) Ben seri takip etmiyorum. Story arc, story arc okumalısın X-Men'i. Şu torrent'e bakarsan daha iyi anlarsın: (Sıfır seed olduğundan bu linki veriyorum, silmeyin de insanlar nasıl olduğunu anlasın X-Men öykülerinin.) http://www.mininova.org/det/1217639 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 cable and deadpool bakıyorum şimdi. 9. sayıdayım bu deadpool karakterini çok sevdim.Adam beni gece gece çok güldürdü.Çizimleri de beğendim.Karman çorman oldu mu sevmiyorum o tarz hoşuma gitmiyor. Bu tam istediğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Ya of bu başlığı her seferinde Xaeninin en sevdiğiniz karakteri diye okuyup "Aaa Kaan çift karakterli mi?" diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Direk wolverine... Ondaki ball kimde var ki kesmediği hero kalmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 -post yollamışım sonradan farkettim, gerek kalmadı, sildim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 VALKARİİİİİİİİİİİ ay pardon, VOLVERİİİİİİİİİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ruj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Lopeth said: ruj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 dedpul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 remi löböee sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 cable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 claw said: Deadpool un kendini mutant sanıp X-men oldugunu idda ettigi sayılar acayip geyik. Kimse Cable dememiş çok şaşırdım. Her ne kadar zamanda yolculuk yapan karakterleri sevmesemde Cable ın yeri ayrıdır. edit: Beasti söylemeyi unutmuşum. Eski halini sevmiyorumda ikincil mutasyon geçirdikten sonra çok orjinal oldu bence. Özellikle Astonishing X-men serisinde harika çizmişler. deadpool'un kendını thor sanıp etrafta gezdiği sayılar var dahada komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 dr manhattan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Benim wolverine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 cift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Favori karakterim geri döndü! Kitty Pryde yaşıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 gözünün üstü çizik bi eleman vardı elinde tüfenkiyle dolaşırdı hep o işte benim favorim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bishop? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 gambit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bishop evet, ne artist bir şeydi o zenci ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Bu aralar ne pislik şey o Bishop diyor herkes. Haklı olma ihtimali de var ama. Haziranda bitecek arcla bitiyor taa House of M'den beri süregiden hikaye. Bishop'un ne halt olduğunu da anlayacağız sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 çizgifilmde çok iyiydi bishop, tek sebebi o dfgdfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar