Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 saat 8 falan olursa gelirim de, partiye gelmeyecem sanırım, asosyalim ben.
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 kgns said: nuki said: Kız var benim yanımda ben gelirim :D //nilepyanında kız olanlar değil yanlış anlaşılmasın, yanındaki kızın yanında kız olanlar gelebilir. sanırım herkes gözünde canlandırmıştır konsepti. asdfgafgadfghadh ewt aksi halde yanındaki kızdan da olabilirsin sakat bi durum kaan fln çok ii yani kaşla göz arasında tavlar:D
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Gidin kağanın şizofrenisini dinleyin sdf
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Yanında kız da var geliim mi? :D Hem kendiniz bulun kız ya otlanmayın başkasından (:P)
kgns Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 şu ana kadar hep otlandım mutluyum, kılımı kıpırdatamam yoksa :)
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Bugün çok kötü oldum medlinea gittim xanax akıp yattım 4 saat ölü gibi. SPS readingleri yine yalan ettim. Hayırlısı. Xanax saolsun kafam da hala iyi..
kgns Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 nileppezdel said: Bugün çok kötü oldum medlinea gittim xanax akıp yattım 4 saat ölü gibi. SPS readingleri yine yalan ettim. Hayırlısı. Xanax saolsun kafam da hala iyi..sanırım burda probleminin ne olduğunu sormamız gerekio bu arada partide 22.30-23.00 arası sahne güvenliği 23.30-00.00 arası fıçı bira satışındayım
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Parti iyiydi ama içemedim adam gibi ya. Fıçı sırası baydı :( Sonra herkes djarum'umdan otlandı bitti ben de köpüklüye gittim. :'(
kgns Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 nileppezdel said: Parti iyiydi ama içemedim adam gibi ya. Fıçı sırası baydı :( Sonra herkes djarum'umdan otlandı bitti ben de köpüklüye gittim. :'(ezik sadfasdfasd
Cd- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 nileppezdel said: Bugün çok kötü oldum medlinea gittim xanax akıp yattım 4 saat ölü gibi. SPS readingleri yine yalan ettim. Hayırlısı. Xanax saolsun kafam da hala iyi.. Reading mi...tiheherearasdffa... edit: geçmiş olsun bu arada
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Abi readingleri yapmadan nası veriyosunuz quizleri? Hepiniz bana karşısınız zaten (:P) Bugün gidip iki paket djarum alıp kimseye de vermeyeceğim. Pis otlakçılar ya..
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Cem, yanındaki bayan çok şirindi. Daha çok muhabbet etmek isterdim ama bakışların endişe verdi =/
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ABİ ADAM READING YAPIYORRRR! bnm yanımda şirin olmayan kimi gördün bugüne kdr kaan lütfen ayıp oluyor... valla o da dedi sempatik çocukmuş diye ama sevgilisi var dedim sori:D kagan bi beleş bira vermedin ztn braghhh
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Evet insan yardımcı olur ya pati kardeşlerine. Alttan verecen bi tane parasını vercez biz bak ben beleş de istemiyorum :D:D
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Hayır olay zaten reading yapmamam :D Yapmadan geçiliyo mu sınıf? İyi bi ortalama istiyorum abi ben ucu ucuna sınıf geçmekten baydım artık
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Scheriff said: ABİ ADAM READING YAPIYORRRR! bnm yanımda şirin olmayan kimi gördün bugüne kdr kaan lütfen ayıp oluyor... valla o da dedi sempatik çocukmuş diye ama sevgilisi var dedim sori:D kagan bi beleş bira vermedin ztn braghhh Ooo kralmış sdfkjhsdf. Ne readingi bu arada ya? Git discussionlara gir sps'de. Orada derse katıl. B getirmezsen neyim.
kgns Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Scheriff said: ... kagan bi beleş bira vermedin ztn braghhhabicim beni de kandırdılar ak yarım saatti görevim, gorev askıyla 1 saate uzadı o, dediler ki gorevin bitince belles bira alabilirsin. görevim bitmeden biralar bitti..........
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 zauahuaha arkadaşlarına vermezsen el altından bira müstahak sana bunlar:D ya nilep bi git allesen sps okuması ne ya. sayfa çevirmedim 101de. amfiyi dinle discussiona git yeter. ve yeter dediğim c fln diil direk b b+ minimum.. 102 de biraz okumuştum ben konular ilginç gelmişti ama o da yalan yani. hist oku sps okucağına
kgns Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ben hiçcbirini okumadım amfilerin hiçbirine gitmedim discussionların bazılarına gittim quizlerim eksikti, girdiklerimin de cogu 0 dı. hist ve sps lerden c ile gectim
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Ne güzel ya. İyiymiş. Bugün de beni medlinedan kardiyolojiye sevkettiler. Hastaneye gittim 3 ekg 1 eko çekildim. :S
kgns Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ben de kalp hastasıyım bosver, ilac bile verdiler de almıorum, baska doktora sorduk bana verdikleri ilacı menapoza giren kadınlara veriolarmış sadfsad
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Panik ataktır bişey olmaz bana da oldu taşikardi falan. Sana ne oldu bu arada?
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 herkes dede çıktı bu ne olm az spor yapın..
Öne çıkan mesajlar