gellidus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 benim soylemek istedigim kotali 1 gb parasi odeyip 5-10-20 gb download yapmak ve bunun yaninda kotali 1gb parasi odeyip kullanmadigi halde ekstra para odemek.. Teoride birinin sizin evinize gelip bir odayi kullanip sonra gitmesi.. hatta 1 gb lik kotalida 3 gb kullandiysaniz butun apartmani somurmus demektir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 adamın neti kotasızsa ve adamın işini aksatmıyorsak ne zararı var ki? hani sıra arkadaşının silgisini o yokken alıp kullanmak sonrada yerine koymak gibi bişi buda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 kermit said: ben indirmiyorum zaten. genelde dinlediğim şarkıı tekrar zihnimde canlandırıp. bas ses ayarlarını beynimde ayarlayıp ordan dinliyorum. canlandırıyorum yani. satıın almadınğın şarkıyı beynınde calmak, ağzına dolamak, bunlar hep kul hakkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Lopeth said: Kull hakkı http://www.chuckwright.com/thumbs/kull.jpg kull'un hakkını kull'a vir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 bunda şaşırıcak ne var bu kadar anlamıyorum.. sonuçta bu olay (başkasının kotasını yemek veya onun modemi üzerinden bedava nete girmek) hırsızlıktan farklı bişey değildir.. diyanet hırsızlık günaaaah diyince kimse bişey demiyo adamlar bunu açınca mp3 falan diye millet dalga geçiyor.. (bende mp3 falan indiriyorum sadece belirtmek istedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 . 1 defa güncellendi. Son güncelleme 14/10/2008 22:00 tarihinde Allah tarafından yapılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 izinli internetin parasi direk kula giriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 ya izinsiz internetle harun yahya sitelerine girersem ve hak yolunu bulursam? totalde artıda mıyım ekside mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 SoulCube said: gecen ay 30 gb dl geçirdim kaç tane odun girer? la kullanılır,kullanılır da 30 gb nedir lan :d adam utanır be :d herşeyi doğru yapmasakta 30 gb da takılmaz ki be hocam ya :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 abi ama diziler filmler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 nsınmı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 cehenneme wireless istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 30 gb oha sdfdsf bari git faturanın yarısını ver dfahjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 kotalı bir internetse adamın fiks faturası atıyorum 19 liraysa 30 gb dl yapınca o adama 69 liralık fatura giderse sen o adamdan 50 lira çalmış sayılırsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 abi wireless modem denen şeye şifre konur, nasıl evinin bir kapısı var, kapalı tutuyorsun. bu da öyle. evin kapısını açık bırakıp kapının dışına da "ahmetin yemekleri"(SSID) yazmak gibi bişey şifresiz wireless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 abi mutlu ki değiştirmiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 3 tabak yemek olsa, sen gidip onları yesen adam kızar sana. ama eğer adamın sınırsız yemeği varsa, vermiyosa toptur lan benim de sınırsız internetim var ve paylaşmıyorum. top değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Hırsızlık sevap mıda günah olduğunun söylenmesi garip oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ve tanrı wireless da şifreyi yarattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar